Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Tuesday, April 7, 2015

MCDONALDS - FROZEN FANTA CPUV Nuffnang

♥ Assalamualaikum ♥

MCDONALDS - FROZEN FANTA CPUV Nuffnang 

Hari ini cik akak bergosip pasal nuffnang je. Entah tak de idea nak up entri yang oshem..haha...janji naik juga entri. Orang kata tak baik biarkan blog tanpa entri. Haha..yelah tu...saje je nak bikin panas.

Alang-alang dah bergosip pasal nuffnang...Teruskan je dengan Cpuv nuffnang terbaru di blog cik akak...Cpuv ini adalah cpuv yang ketiga melekat di blog cik akak...alhamdulillah....kredit satu cpuv berganti pula dengan yang baru...kikiki...murah rezeki...amin...



MCDONALDS -FROZEN FANTA ialah minuman terbaru yang dipromosi di MCDONALDS. Pagi tadi ada tengok iklan kat blog. Minuman ini ada berapa perisa. Jangan lupa mencuba...pasti hits kan.

3 comments:

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN