Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Tuesday, April 7, 2015

Layan Juga Akhirnya, Drama Hati Perempuan Episod 6

♥ asalamualaikum♥

Layan Juga Akhirnya, Drama Hati Perempuan Episod 6


Petang ni rajin pula cik akak melayan si yuhanis dan tengku zaril..kiki..selama ini tak de pula duduk melayan drama ini. Tertiba je petang ini, tak dijemput terus je depan tv..hahaha...

Petang Drama Hati Perempuan Episod 6 best giler..haha..dah kahwin dah eh.....lepas ini kisah dramatik pula depa berdua ni....

Jom layan Hati Perempuan Episod 6 [ SINI ]




Hati Perempuan - Episod 6 - 7/4/2015 by KoleksiDrama<

6 comments:

  1. SR dulu episod mula-mula tak tengok sangat. Tapi bila dah tersangkut kat episod 3, terus stay depan tv. Takpun tengok online. Hehe

    ReplyDelete
  2. nani pun layan jugak cik akak. ehhehe

    ReplyDelete
  3. Confirm jadi hit kalau kena jalan cerita sebab hero & heroin almost perfect & good-looking.

    ReplyDelete
  4. Sha pun layan jugak cerita ni. Ok lah jugak

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN