Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Thursday, April 30, 2015

Cashout Nuffnang Kali Ke-5 RM384.61

♥ Assalamualaikum ♥

Cashout Nuffnang Kali Ke-5 RM384.61

Sebenarnya cik akak tak nak cashout lagi. Tapi bila nuffnang bikin hal. Terus cik akak sentap nak cashout. Bukan senang cik akak nak kumpul banyak tu kan. 5 bulan baru nak banyak tu. Agak-agak lah tarik rezeki cik akak kan. Geram punya pasal. Cik akak terus je cashout. Nanti tak pasal-pasal akaun nuffnang cik akak kena disenarai hitamkan. Tak de ribut, taufan pun tak de...tertiba je nuffnang sentap dengan earning cpuv@BE cik akak.

Kes semalam punya hal. Tengah sibuk tengok akaun nuffnang. Cik akak perasan satu iklan cpuv@BE Sunsilk pink cik akak hilang. Dah kemain lagi banyak earning cik akak dapat dari situ. Tertiba je hilang macam tu je. Tak patut....tak patut....

Terus je hantar tiket....korang tahu apa alasan pihak nuffnang..depa kata blog cik akak menggunakan aktiviti fraud clicks. Kononnya cik akak menipu....tak patut langsung...depa kata ada bukti...

Memandang nuffnang agak sentap hari ini, terus je cik akak cashout income yang cik akak kumpul selama nie....kang kena banned...padan muka cik akak. Tak buat salah apa-apa pun nak kena banned.

Cik akak tak puas hati...terus hantar tiket balik. Tanya...kenapa blog cik akak dikaitkan dengan isu fraud clicks. Cik akak perlukan penjelasan yang sewajarnya.....hihi...hantar tiket copy jawapan dia..hihi...nah...nampak tak..cik akak tak kan malu nak tegakkan keadilan. Kalau income tu depa tak bayar balik. Mungkin itu tak rezeki cik akak. Tapi cik akak perlu juga penjelasan sewajarkan. 

Penat-penat cik akak naikkan pageview blog dengan ingat nak naikkan unique nuffnang. Tapi senang-senang pula kata cik akak jalankan aktiviti fraud clicks. Bukan senang berebut keyword dengan berjuta blogger ni kan. Kena juga bijak buat sebarang entri.



Cashout berjalan lancar.....nuffnang kini kembali kosong. Ada berapa lagi cpuv@BE yang masih on going. 

Tiket yang cik akak hantar..haha...cara orang tak berpuas hati. Tertiba je iklan tu hilang. Tanda sudah dikreditkan pun tak ada. Banyak lagi cik akak dapat dari iklan tu...RM28.93. PENAT KITA BIARLAH BERBALOI. Usaha setakat kita mampu.

7 comments:

  1. ermm...kalau diorang dah detected mungkin ada sesuatu...cuma kalau secafra tiba2 dan kita yakin kita x buat penipuan...memang kebenaran harus ditegakkan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye kak...sentap juga dapat jawapan macam tu..kiki..tu cik akak nak tahu sangat..kiki

      Delete
  2. wahhh, banyak tu kak. rezeki. hehe

    ReplyDelete
  3. Hebat lah cik akak kumpul earning nuff ni.. Bila jadi cemtu mesti down kan.. Penat2 jee. Tp takpe, minta dorang tunjuk bukti.. Mesti dorang track guna ip address, so cik akak kena bezakan IP address cik akak n ip address org lain. Kalau org lain klik byk2 kali, tak da masalah kan......

    ReplyDelete
  4. banyak tu ...boleh open table ..hihi

    ReplyDelete
  5. masyuk tu.macamana nak hantar tiket ea?

    http://kucenmaster.blogspot.com/

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN