Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Sunday, April 12, 2015

Bila Agaknya Nak Dapat Khabar Berita Gembira Dari Google AdSense

♥ Assalamualaikum ♥

Bila Agaknya Nak Dapat Khabar Berita Gembira Dari Google AdSense

Entah ini kali keberapa cik akak memohon. Jawapan tetap juga sama. Agaknya rezeki nak menjana pendapatan melalui google adsence memang tak kesampaian. Hampa dan berapa kali mohon asyik mereka jawab macam ini. 

Kandungan tak mencukupi lah. Blog tak support bahasa Melayu. Nah ini yang cik akak malas nak mohon balik. Tak ada mereka nak layan permohonan cik akak..hihi



Merajuk ye cik akak. Ya memang merajuk..haha..Lepas ini tak nak dah mohon. Biarlah dulu. Asyik dapat email yang sama je dari dulu sampai sekarang. Jenuh juga nak baca dua tiga kali...

Amboi kemain lagi merajuk cik akak...terus tak nak jana pendapatan melalui google adsence...Ramai lagi blogger otai dan teknik seo yang mantap tak lepas syarat. Kalau nak dibandingkan dengan blog cik akak yang baru masuk dua tahun....Ada hati nak apply google Adsence. 

15 comments:

  1. xpe kita cuba, x cuba x nampak hasilnya. Jgn jemu apply, pcl pon mk cuba

    ReplyDelete
    Replies
    1. PCL dah cuba kah....jom kita cuba...
      Cik akak mohon rehat lok mohon.haha

      Delete
  2. Hehe xpa try dolok...kmk sebelum wujud blog ishakhasimi ya..kmk dah di approve ya permohonan adsense ya..tahun 2009..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untunglah dirik..cik akak ya kepak dah nyawa mohon.haha.

      Delete
  3. Selamat mencuba cik akak. Mungkin langkah terdekat boleh baca tos adsense. :) https://www.google.com/adsense/policies

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah berapa kali cuba zah....jenuh juga nak apply.haha..
      Asyik depa jawab macam tu juga..hihi..
      policy tu dah berapa kali baca....

      Delete
  4. Saya pun haritu kena tolak dgn GA ni. Salah satu penyebab sebab blog tak support BM. Mgkn sbb language setting blog masa mohon haritu English. Skrg dah tukar. Mungkin nak kne perhatikan beberapa perkara dlu sblm mohon. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik akak pun dah tukar dashboard blog guna bahasa melayu.tapi akaun masih tak boleh buat.haha..

      Delete
  5. Cuba log in di google adsense guna email gmail...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang dah guna email gmail...
      Sebenarnya kelulusan GA cik akak dah ditarik balik..haha.
      Ada cara ke nak buat

      Delete
  6. Takpe cik akak, usaha lagi. Gogogo ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Penat dah cik akak sha..jenuh hujung jari cari masalah..haha

      Delete
  7. Replies
    1. Betul tu abg khai..kita dah cuba...

      Delete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN