Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Thursday, March 12, 2015

Sensodyne Campaign : CPUV Nuffnang

♥ Assalamualaikum ♥

Sensodyne CampaignDunia cik akak12 Mar 2015On Going0.00%0.00
Sensodyne CampaignDunia cik akak12 Mar 2015On Going0.00%0.00
Sensodyne CampaignDunia cik akak12 Mar 2015On Going0.00%

Sensodyne Campaign : CPUV Nuffnang


Hari ini alhamdulillah cik akak dapat seketul lagi CPUV Nuffnang. Sejak akhir ini rajin betul cik akak update survey..hahaha...dah terlampau rajin maka nuffnang pun sayang kat cik akak...blogger dah updates survey ke....kalau belum..apa kata pergi update....mana tahu dapat lebih banyak lagi CPUV Nuffnang.

Sensodyne Campaign la iklan ubat gigi rupanya..hahaha...gigi sensitif dan berlubang boleh kawal dengan penggunaan ubat gigi Sensodyne.

Sensodyne mana nak dapat...la pergi je farmasi atau supermarket berhampiran..hahaha

Akhir sekali..kalau nak free ubat gigi tu..kena belajar klik iklan nuffnang cik akak..hahaha

9 comments:

  1. Tahniah yer Cik Akak... Zumal pun dapat gak ^-^

    ReplyDelete
  2. tahniah cik akak
    *zaza klik tabung ;)

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum... naomie,

    sama lah... sesama dapat cpuv yang sama.. cuma mselim3 tak sempat nak buat entry...

    mselim3

    pls: tahniah yer,,,Alhamdulillah...

    ReplyDelete
  4. Rezeki bulan ni kan cik akak.
    http://afidahazmi88.blogspot.com/
    Kite follow cik akak dah tau...

    ReplyDelete
  5. Kathy guna sensodyne juga utk gigi kathy.. Hehehe.. Sejak tukar template rezeki cpuv mencurah la sis..

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN