Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Friday, March 13, 2015

Pageview Blog Jatuh Lagi

♥ Assalamualaikum ♥


Pageview Blog Jatuh Lagi.

Jenuh juga cik akak menulis blog ni...makin hari makin hilang dah cik akak dalam dunia blogging. Tu baru masuk tahun ke dua...hahaha..semangat menulis tak semacam dulu dah...

Keghairahan menulis sekarang ni macam dah slow. Entri yang disampaikan pun langsung tak menarik minat pembaca...ini yang cik akak nak kaji balik nie..haha...

Publish entri...tapi macam tak bernyawa je entri tu...rupanya tak de yang komen...lah memang sah entri cik akak tak menarik minat pembaca.. ukss...apa harus cik akak buat..

Paling menyedihkan cik akak....emmm..kalau dulu boleh dapat 10K sehari pageview...tapi sekarang...debu pun tarak..haha..mampus...

Makin hari...makin hilang dah pageview blog cik akak nie....

Ini kalau bab komen dulu...boleh juga lepas berpuluh-puluh komen...seronok je tengok...tapi sekarang nie...banyak juga blogger yang sudah menyepikan diri...

Cik akak tak berapa kenal dengan blogger baru ni...tu pasal tak de yang komen...kiki...eleh mana nak ada komennya..cik akak sendiri jarang blogwalking...

Kalau ikut hati cik akak..teringin juga bak lepas blogwalking rakan yang lain

Tapi...semua tu terbatas..emmm...habis quota...senyap lah ia...

Pageview merundum jatuh...emmm..memang sedih cik akak tengok...blog umpama nyawa-nyawa ikan dah..haha..

Kenapa cik akak pentingkan pageview blog..nie ahhhh...sebab cik akak nak orang hargai dan baca entri cik akak..haha..walaupun hakikatnya..cik akak cuma perasan..haha...

Pageview setiap entri pun tak lepas lagi nie...dapat puluhan je sehari...bagaimana nak maju nie..haha..
Kalau bisnes macam nie...alamat tutup kedai lah jawabnya...mana tak nya..dagangan tak laku..haha..



4 comments:

  1. jangan putus asa sis hanie..hihi

    salam kenal & jemput ke blog nana :)

    ReplyDelete
  2. kesian cik akak . kita sama la cik akak . pageviews sama2 turun .

    ReplyDelete
  3. adoiii okay lah tu cik akak. banyak tuuuu hehehe

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN