Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Tuesday, March 31, 2015

Lambakan CPUV Nuffnang : Magic Kinder App, Colgate Total Charcoal La.., Perfecto Crisps Awareness, SENHENG Franchise Aademy..

♥ Assalamualaikum ♥

Lambakan CPUV Nuffnang : Magic Kinder App, Colgate Total Charcoal La.., Perfecto Crisps Awareness, SENHENG Franchise Aademy..

Lambakan CPUV Nuffnang : Magic Kinder App, Colgate Total Charcoal La.., Perfecto Crisps Awareness, SENHENG Franchise Aademy..


Lambakan CPUV Nuffnang yang tak sempat cik akak update. Malas nak buat entri. Last-last buat juga..haha....lama on going baru hari ini nah buat entri.

Terima kasih buat admin nuffnang yang masih mempercayai blog cik akak untuk mempromosikan iklan. Alhamdulillah banyak juga CPUV Nuffnang bulan Mac 2015 nie. Earning pun alhamdulillah....ada lah sikit menaik...tapi kena simpan dulu..kiki

Terima kasih juga buat rakan blogger yang tak jemu membantu cik akak klik iklan. Terima kasih sangat-sangat. Kalau tak ada korang yang baik hati pasti income nuffnang tak naik...hihi...

5 comments:

  1. Seronoknya cik akak...akak ni langsung tak de pun nuffnang bagi..huhu

    ReplyDelete
  2. thniah bnyaknnya CPUV , macam kita punye je . hehehhe

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN