Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Monday, March 23, 2015

Korang Tak Teruja Ke Bila Dapat Pageview Harian 11K

♥ Assalamualaikum ♥


Korang Tak Teruja Ke Bila Dapat Pageview Harian 11K

Ni ah cik akak sibuk seharian sampaikan nak up entri pun tak lepas lagi. Semalam lepas up seketul entri..haha...seketul ke..cik akak pun tak ingat. Lepas tu terus senyap...kiki..senyap memang ada masalah lah...faham-faham je lah...

Bila dah senyap....hari ini semak pageview blog...biar betul ni....pageview harian 11K...tertanya-tanya...ni blog cik akak ke....dua tiga kali tengok...macam mimpi rasanya...

Alhamdulillah...setelah sekian menanti..akhirnya dapat juga merasa pageview hangit macam ni....

11 comments:

  1. wah! bestnya. tira entah bila lah nak dapat macam tu

    ReplyDelete
  2. thniah cik akak :) bnyak pembaca blog yee . ehehehe

    ReplyDelete
  3. wahh! tahniah akak....usaha akan berjaya..lagi pun akak sentiasa update blog...macam saya nie..hurmm tgu tak buzy and ada idea barulah nk ada entri bru

    ReplyDelete
  4. Memang excited kalau dapat pageview 11k dan lebih dari tu. Bilalah agaknya nak dapat...

    ReplyDelete
  5. Mantap Cik Akak. Lama tak singgah ke sini.

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  6. TAHNIAH AKAK...
    (@_@)
    http://jmbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN