Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Tuesday, March 31, 2015

Hero Drama Love You Mr Arrogant Azlee Khairi Kian Menyepi

♥ Assalamualaikum ♥

gambar azlee khairi

Hero Drama Love You Mr Arrogant Azlee Khairi Kian Menyepi


Rindu tak korang dengan hero Drama Love You Mr Arrogant. Sekian lama menyepi dan apa agaknya perkembangan terbaru beliau. Lepas Telemovie Love You Mr Arrogant Raya beliau terus senyap. Eh..eh...apa citernya pula....

Penghujung 2014 berita hangat azlee khairi bakal menamatkan zaman bujangnya. Klik artikel berkaitan SINI

Dah lama cik akak tak tengok dia berlakon. Rindu pula dengan hero LYMA nie.....


4 comments:

  1. apa plak menyepi..baru semalam gua g mancing ngan mamat ni...hihi

    ReplyDelete
  2. hihihihi biasalah tu kak coming soon dia ada cerita bru nnti keluar tunggu turn

    ReplyDelete
  3. dia bz dgn bzznes tu...kalau xsilap skrg kat brunei

    ReplyDelete
  4. Betul gak kan, lama tak nampak Azlee Khairi dalam drama...

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN