Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Saturday, March 14, 2015

CPUV Nuffnang : Digi Live

♥ Assalamualaikum ♥

DiGi LiveDunia cik akak13 Mar 2015On Going0.00%0.03
DiGi LiveDunia cik akak13 Mar 2015On Going0.00%0.13
DiGi LiveDunia cik akak13 Mar 2015On Going0.00%

CPUV Nuffnang : Digi Live


Alhamdulillah dapat lagi seketul..terima kasih nuffnang sebab masih memberi kepercayaan kepada cik akak...entri ini semalam cik akak dapat..tapi tak perasan pula bila on going di blog.

Dah dapat sebijik...memang teruja tengok..hahaha..teruja tengok cpuv je...earning semua kelaut..haha...heran juga kenapa satu cpuv cuma dapat sen-sen je....

Sejak.akhir ini nuffnang memang macam tu..nanti cik akak nak hantar tiket lah...tanya pasal nie...dok lama dan perati kan...kalau status geli..kalau ada yang klik dapat 25 sen kan..tapi cik akak dapat 1 atau 4 sen je..haha..sikit pun tetap juga bersyukur...cuma cik akak heran je tengok hampir ke semua macam tu....

Tak pe...jap lagi kita hantar tiket ye..kiki..

Masih untuk semua rakan blogger yang membantu cik akak klik iklan tu..

3 comments:

  1. tahniak kak, rezeki...
    elok2 je timing, keluar iklan digi ni, klik satu.. :D

    ReplyDelete
  2. hehe qila dh click dah untuk cik kak <3

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN