Artikel Terkini

Saturday, March 14, 2015

Chicken Wing Masak Sos Cendawan

♥ Assalamualaikum ♥

Chicken Wing Masak Sos Cendawan

Amboi rajin bebenar cik akak korang post entri gambar masakan nie kan..haha..apa yang cik akak cuba masak...kalau menjadi memang blog juga tempat nak berkongsi..hihi..kan kita penulis blog..walau tak sehebat mana...kena juga up entri..haha..biasalah dunia blogging temanku..

Dah masak menjadi...elok lagi lah tu..senang hati dah pandai masak sikit-sikit kan.....kalau setakat yang simple cik akak boleh lagi usahakan sampai menjadi...kalau yang bahan cik akak tak kenal..adoi jenuh juga nak mencari kan....

Chicken Wing Masak Sos Cendawan ini

Asalnya cik akak cuba je...tengok masih.berbaki lagi sos cendawan dalam botol. Apa lagi sayang nak buang punya kes...terus je masak chicken wing dengan sos cendawan. Dah biasa guna kicap biasa je kan...apa salah tukar sikit resepi tu kan...janji tak lari rasanya..haha..

Boleh ke ? Masak Guna Sos Cendawan...haha


Haaa...lantak je lah...yang penting sedap..cik akak ni kalau tak ubah resepi..haha...bukan cik akak namanya...kiki.....tak selera masak sebegitu...terus tukar resepi...nasib baik sedap..kalau tak sedap....siapa nak makan kan...kalau bab masak memasak.nie....cik akak tak pro sangat...takat yang simple boleh jalan lagi nie..haha...

Nak resepi lah cik akak....

Hoho...resepi....cik akak malas nak taip nie...nanti rajin cik akak kongsikan kat blog lah....


9 comments:

  1. sedap aja lah cik akak . ayam ni , kira masak apa yg ptg perasanya seimbang . kena berani cuba . yg ptg sendiri rasa . klu x sedap tutup mulut , dok diam diam ... heheheee

    ReplyDelete
  2. Zumal nak tunggu resepi tu... Hehe ^^

    ReplyDelete
  3. kejam kejammm. huwaaa sodap nyee haha

    ReplyDelete
  4. Ehh cmala, klau yg lya msk mnjdi baru share di blog hihi

    ReplyDelete
  5. TT_TT
    sos cendawan sedap tu uishhh

    ReplyDelete