Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Tuesday, March 17, 2015

Blog Cik Akak Dah Tak Ada Cbox

♥ Assalamualaikum ♥


Blog Cik Akak Dah Tak Ada Cbox 

Eh mana pula kotak cbox gossip blog cik akak. Nie ah....dah buang dah...kalau blogger nak komen ke, tanya ke....boleh tinggalkan komen dan tanya di kotak komen setiap entri cik akak..haha...

Cbox ini memang mudah bagi yang tak nak komen entri...komen kat kotak cbox lagi mudah..tak perlu nak tunggu loading ke apa kan..haha...

Maaf lah blog cik akak dah tak letak dah kotak cbox ni...

Tapi ada juga yang salah gunakan sejak dulu dan sampai sekarang....depa letak link iklan kat situ..dengan cara tu mudahlah nak dapat income...guna ayat yang mengoda..boleh lah orang klik...

3 comments:

  1. blog pcl dah bertahun buang cbox..konsep kita blog dan komen . Tak pon boleh jd silent reader.

    ReplyDelete
  2. Lya lgi x pernh psg cbox hhehe

    ReplyDelete
  3. mmg selalu mcm tu cik akak . kat cbox mmg xhape2 punya linkpun hado jugak .

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN