Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Monday, March 30, 2015

Baru Nak Mendaftar Di Pingje.org

♥ Assalamualaikum ♥

Baru Nak Mendaftar Di Pingje.org

Baru Nak Mendaftar Di Pingje.org

Orang lain dah lama dah sibuk dengan ping entri di pingje.org ni. Tapi cik akak baru sibuk nak mendaftarkan diri..haha...nampak tak bertapa lambatnya cik akak dengan kerja ping entri ini. Orang kata kalau nak blog dapat pageview mantap harian, Kena rajin ping entri. 

Tapi lain pula bagi cik akak...kerja ping entri memang cik akak tak berapa suka nak buat. Sebab satu leceh. Satu lagi malas...hahaha..alah blog cukup makan je...tak payah ping pun tak pe.....alasan orang malas...semua tak masuk akal..haha

2 tahun lebih bergelar blog...cik akak nie lah blogger paling malas nak menonjolkan diri di facebook dan laman ping artikel. Kenapa? Dan mengapa?...hahaha...sekadar cik akak nak private kan identiti cik akak. Hanya orang tertentu je tahu cik akak menulis blog.hahaha..

Boleh pula macam tu eh cik akak....boleh je....sebab cik akak tak nak orang tahu identiti cik akak sebagai penulis blog....tu pasal lah cik akak tak share entri di facebook personal cik akak...

Hari ini, cik akak korang rajin pula nak pergi ping entri di pingje.org nie..haha...tu pun dari pagi sampai petang....hanya 5 artikel je yang cik akak ping.....manual ping cik akak memang lambat sikit...meh tolong cik akak ping entri cik akak.

Sekarang nie cik akak di berada di rank 535 dan dapat karma 325 je..haha...pengikut seorang je...rakan ada lah 38 orang je....sentap je status cik akak di pingje.org nie.....pendaftaran masih dibuka...yuran pendaftaran...semuanya free...tunggu korang ping je....haha....

Pingje.org nie menawarkan pelbagai kategori entri yang nak diping..haha..cik akak main letak je...yang penting ada hubung kait dengan entri cik akak....

Masih baru dalam dunia blogging...apa kata korang pergi register di SINI

9 comments:

  1. Replies
    1. Entah lah dik...hihi..cik akak pun tak tahu...kiki

      Delete
  2. thniah sebab baru dftar ! jom singgah blog shahril plk .

    ReplyDelete
  3. Kalau dah daftar yg dulu bole lg kan guna cik akak....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh.....guna je...kalau masih ingat password..cik.akak guna link fb je...

      Delete
  4. malas nampak, hehee... stkt nie pingbusuk je yg mudah, yg lain tu agak leceh sikit tp traffik mmg mantap :)

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN