Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Monday, March 30, 2015

Akaun PingBusuk Blog Kena Banned

♥ Assalamualaikum ♥
Akaun PingBusuk Blog Kena Banned

Akaun PingBusuk Blog Kena Banned

Dah lama juga blog cik akak tak dapat ping artikel ke pingbusuk sebab akaun blog dah kena banned. Entah apa yang melanggar tatasusila mereka cik akak tak pasti juga.. Kalau artikel cik akak nie berunsurkan 18SX boleh juga banned akaun cik akak.

Yang hari-hari cerita pasal diri sendiri, keluarga dan apa yang cik akak minati. Tu ke yang buat akaun cik akak banned kot. 

Hantar mesej kat mereka..tapi tak layan pula. Tak pe...cik akak dah malas nak ping entri kat sana. Bawa hati yang lara..haha...
Sekarang ni cik akak ping kat kartikel dan pingje je...kalau ada rezeki. Naik balik blog cik akak....

Merajuk depa..tu pasal banned akaun blog cik akak...

15 comments:

  1. saya fail bab ping entry ni.Ada juga pingbusuk,tapi tak tahu pula kena ping selalu.Ingat keluar auto.hehe,

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak..ada yang autoping kak...letak je banner autoping kak...tak payah ping apa2

      Delete
  2. Farah tak kena banned, tetapi Farah minta mereka stopkan akaun Farah sendiri... ada sebab musabab Farah yang tertentu... :) ... tak apa, sebenarnya ini lebih baik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. lama dah nie farah...penghujung tahun 2014.
      dah tanya kenapa..tapi depa tak reply...
      cik akak malas dah....bab ping pun cik akak tak rajin...ikut mood juga

      Delete
  3. Cik Akak wangi sangat...sebab tu depa banned! hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...dah macam movie musang berjanggut pula dah..kiki..wangi sampai depa tak berani pula dah

      Delete
  4. Cuba add affan ruslan di facebook, contact ngan nya...nya admin kat busuk sia

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekejap gik cik akak mai sana...tanya sebab..kiki

      Delete
  5. Cik akak dah mrajuk dah..ni ping busuk punya psl

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..merajuk lah..dah berapa lama tak boleh ping entri

      Delete
  6. sya pun dh lama kena banned..tp xkisah pn... cuma muskil katanya kalau ikutkan dia banned sebab ada unsur 18sx, politik, dan lain2 la..nie kita blog xda tu semua tp kena banned..plik kan...skrg busuk just terima mereka post pasal politik ja..bru dowg kaya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula yang cik akak tak berpuas hati..hahaha...tapi majuk dah nie dik...buang terus lah widget tu..kiki

      Delete
  7. nasib baik, yang shahril punye x kena banned lagi ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye lama dah kena dik...hihi..
      Tak pe lah..

      Delete
  8. ada la tu sbbnya, tkpe la tmpt ping lain kn msh ada :)

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN