Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Tuesday, March 3, 2015

Akaun Affiliate Dan Akaun Geniee : Akaun Dah Ada....Tapi Pasang Banner Tak Reti

♥ Assalamualaikum ♥


Akaun Affiliate Dan Akaun Geniee : Akaun Dah Ada....Tapi Pasang Banner Tak Reti. Inilah cik akak korang...tengok blog orang lain ada iklan zalora.com.my dan Geniee. Mulalah sibuk juga nak mendaftar....Dah daftar....hahaha....tak reti nak pasang banner.....

Nak tengok....semangat ada nak tambah income. Tapi tu lah...asyik kandas je nak letak banner....kod banner pun cik akak jumpa...

Google tutorial...agaknya nasib tak menyebelahi cik akak...
Siapa yang tahu...bantu lah cik akak...

Asyik-asyik nak bermanja dengan blogger je kan...hihi...agaknya cik akak nie blogger paling manja kot...sikit...sikit minta tolong..haha..tak nak tolong...bagi lah link tutorial...dapat juga membantu cik akak...




6 comments:

  1. Sama la zumal pun buka jew dah tak tahu nak klik ape ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yelah sama macam cik akak nie...hihi..
      Cari banner tak jumpa..habih dah klik

      Delete
  2. Sebab post Cik Akak ni, sy pon baru register td. Tapi, pun x tahu nk klik apa. Hehehe^^

    ReplyDelete
  3. Eh.. samalah dgn saya.. dari hari tu saya mencari2 kat mana koding iklan utk genie tu. Mcm2 emel diterima tapi tak jumpa koding utk iklan hhmmm.. klu ada info atau tuto share lah ye...

    ReplyDelete
  4. Klu utk affiliate tu klu tak silap.. klik kat link.. lepas tu ada klik kat get old links. Nanti ada keluar advertiser yg kita pilih.. kat situ boleh klik utk dptkan kod html...

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN