Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Monday, February 9, 2015

Tingginya Dia Naik

♥ Assalamualaikum ♥
Tingginya Dia Naik. Apa yang tinggi tu cik akak..tak de apa-apa.lah..nie ahhh...pageview harian..tinggi betul..haha

Tak de tinggi mana kan...saja nak bikin gempak...ambil mood propa sikit..huhu..

Semalam nampaknya lagi pageview blog..dah lepas nie..pasti turun balik...cik akak ingat nak stop dulu menulis..hahaha..

Boleh pula pencen dari memerah otak nak cari idea...ini pun entri serkap jarang je...main letak je apa yang nak cerita...pengajaran....pembelajaran jauh ke laut..haha..tapi ada moral of the story ok..hahaha...

Moral......nak berjaya...perlu ada usaha....nak berjaya...mulalah dengan langkah....biarpun kita bermula dari angka sifar....sebab sifar tu memberi keyakinan untuk kita menambah nilai..hihi.betol.tak...

Pageviews today
200
Pageviews yesterday
5,498
Pageviews last month
103,490
Pageviews all time history
1,937,273
Don't track your own pageviews

9 comments:

  1. TAHNIAH AKAK...
    http://jmbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Nak berjaya'usaha doa dan tawakal'insyaAllah..dipermudahkan:-)

    ReplyDelete
  3. Nak berjaya'usaha doa dan tawakal'insyaAllah..dipermudahkan:-)

    ReplyDelete
  4. amboi, naik mencanak tu cik akak..tahniah ye!

    ReplyDelete
  5. Wah! Dah tinggi sangat tu...Kalah tinggi Gunung Sentubung!
    Belum update lagi drama Akasia terbaru... Mau sampai puncak Kinabalu nih!

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN