Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Friday, February 13, 2015

Sayangnya Penulisan Hebat Tapi Blog Terabai

♥ Assalamualaikum ♥


Sayangnya Penulisan Hebat Tapi Blog Terabai. Kekekangan masa, sentiasa sibuk dengan urusan harian itu yang membuatkan sesetengah blogger mengabaikan blog mereka. 

Sayangnya majoriti blogger yang penulisan dia hebat tapi jangan up entri...rugi betul..cik akak walaupun jarang komen tapi artikel tetap cik akak baca...

Kalau macam blog cik akak nie...boleh lah tak up entri sebulan...setahun pun tak apa..haha...

Penulisan yang hebat....wajib dikongsi bersama..kiki...korang blogger komen apa pula..

Sebenarnya...cik akak ternanti-nanti entri korang. Banyak juga blogger yang hebat penulisan berhenti menjadi penulis blog.


13 comments:

  1. Hihi nasib baik cik akak faham.. memang kadang2 sibuk dengan urusan lain sampai blog terabai.. bila dah berhenti, rasa macam malas nak aktif balik.. tapi rugi pulak kan kalau biarkan blog menyepi macam tu je, hehe..

    ReplyDelete
  2. Kathy punya belog tak best sis..xda yg rindu kalau kathy tak update pun. Hehe..

    ReplyDelete
  3. kita punya setahun tak update pun ok :p

    ReplyDelete
  4. Blog aimi dah lama tak update. Tak sempat and takde mood nak menulis T_T

    ReplyDelete
  5. Bila x update blog maka x da la pgunjung huhu..cian blog cipisan ni

    ReplyDelete
  6. betul tu cik akak....ramai rakan2 blogger lama@otai yg dah senyap tak menulis barangkali kesibukan yg terlampau....

    ReplyDelete
  7. Salam singgah sini cik akak...diana pun sekarang dah kurang update entri...sibuk jer...tapi tak apa pun sbb mungkin tak ada juga yang tercari2...hihi

    ReplyDelete
  8. blog kmk xda la hebat glak penulisan.. hehe.. amateur..

    Jemput singgah "Ketawa bersama, menangis bersama"


    Like page "Ejulz Blogshop" jika sudi.. Terima kasih

    ReplyDelete
  9. hihi kak update blog selalu yaaa <3

    ReplyDelete
  10. hehe. saya pon baru sebulan dua ni je aktif. tapi tak hebat pon, tu yang tak kesah kalau terabai. kekeke

    ReplyDelete
  11. hehehe.. Mieya pon dah lama betul tak menghupdate blog. Bukan tak ada cerita yang nak dikongsikan, tapi sebab tak ada mood nak menaip.

    ReplyDelete
  12. mungkin diaorang takde masa nak tulis blog dah..ade komitmen lain

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN