Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Friday, February 27, 2015

Nak Ubah Templete Blog Yang Mesra SEO

♥ Assalamualaikum ♥



Nak Ubah Templete Blog Yang Mesra SEO. amboi kemain lagi tajuk entri cik akak nie.....serius cik akak nak tukar templete yang lebih mudah menarik pengunjung....tak mahu dah bunga-bunga....

Cik akak nak yang simple.....ala-ala blog lelaki..header tak de bunga-bunga....semua hanya menggunakan rangka tulisan...tak payah letak gambar apa pun....kita nak guna tulisan je..

Eh..eh cik akak kena sampuk ke nie.....la...bukan...cik akak dah tak de semangat dengan blog cik akak sekarang nie...haha...cantik memang cantikk...comel pun macam tuan blog...tapi entah kenapa...cik akak nak yang simple je.....macam blog lelaki...haha.

Orang nak belajar matang nie....jiwang budak-budak...dah pergi jauh dah...haha....umur dah 32 tahun....so penulisan biarlah matang...kan...kan...

Pelah- pelan kayuh cik akak...hahaha...,isk...isk.....tak boleh pelan-pelan kayuh kalau benda baik..kiki...

19 comments:

  1. Lya x reti lgi nak ubah2 template ni hihu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama je kita nie lya..cik akak pun...hahaha..sibuk je nak menempah bagai..

      Delete
  2. Nak ke? Cuma bagi tau template apa... Pok Cik settingkan... FOC! Khas buat cik akak... Atau nak template pilihan saya... :) PM kalau mahu le...

    ReplyDelete
  3. Wah ofer nie..,.sekarang juga cik akak PM...
    Makseh...kikiki...seronok..

    ReplyDelete
  4. zaza pun terfikir nak ubah jgak hihihi..

    ReplyDelete
  5. hehehe dh 32 ehhh...muda lg tu kak ;p btw ok jugak blog yg simple2 tu...byk juga yg mesra seo tp kena sesuai la dgn cara penulisan ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye dah 32...nampak sangat dah matang..hahaha...
      Penulisan tu...kena dengan gaya tersendiri lah adik ju sayang....
      Macam blog adik sekarang cik akak suka tengok..

      Delete
  6. Ye sis..pageview lagi ok dgn tmplate seo..

    ReplyDelete
  7. kita punya taste sama tapi kita tak paham sangat template seo ni macam mana. Kalau yang blogspot bukan domain sendiri boleh buat ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh...hihi...tengok sekarang banyak blogspot yang pegang carta seo terbaik

      Delete
  8. Assalammualaikum... naomie,

    semoga berjaya dengan template yang mesra seo k...

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin..insyaAllah..kikiki...
      Tak buat lagi..masih dalam perancangan..

      Delete
  9. Replies
    1. Dik nani cik akak sengaja nak ambik semangat berblog

      Delete
  10. menarik cik akak...
    http://jmbelog.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Ehh..betul ke Cik Akak ni umur baru 32 ? nampak macam baru lepas spm, amik result semalam je..heeee *larikk ;)
    Dekat dihati...

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN