Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Tuesday, February 17, 2015

Malaysia Best Blog 2015

♥ Assalamualaikum ♥

Malaysia Best Blog 2015. Entri ini bukan entri nak turut serta kontest yang di anjurkan oleh blogger hebat ohduit.com.
Sebenarnya cik akak dari hari tu dah teringin nak join. Tapi lama-lama makin teringin..tapi last-last tak idea pula dah...haha...

Eleh cik akak ada hati nak join kontest berbentuk seo...memang lah payah blog cik akak nak naik kan...haha...

InsyaAllah......tunggu lain kontest je cik akak cuba join...

Korang nak join.....masih boleh hantar penyertaan lagi...18 februari 2015 bermakna esok tarikh tutup hantar penyertaan....

Tengok bila cik akak google.. kata kunci Malaysia Best Blog 2015 memang pakar seo Malaysia...tak lain tak bukan blogger HasrulHassan berada di carta pertama....kan memang pakar...

Kalau cik akak join....agaknya entri kontest cik akak berada di halaman berapa..hahaha...bayangkan penyertaan blogger yang mantap seo...ukss...tabik hormat cik akak...

Kali ini...cik akak tak nak join...esok lusa...maybe akan join...
Kita kaji teknik seo blog kita pula....hahaha....agak-agak berada di halaman berapa carian google...

Cik akak pula yang teruja tengok persaingan antara blogger otai...
Seronok tengok.... 

6 comments:

  1. Cik akak kena guna halaman Chrome Incognito atau Firefox Private view untuk melihat carta yang tepat. Ada masa lagi utk join, jom le...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uncle BM macam mana eh.....cik akak guna google biasa je..hahaha...
      Chrome....jap cik akak nak tengok juga....

      Delete
    2. Inilah gunanya google, untuk mencari informasi.... Cik Akak taip jer perkataan "apa itu Chrome Incognito atau Firefox Private view" kat google search tu...
      Hah! Kan ada jawapannya... :)

      Delete
  2. Wahh mereka memg blogger hebat2 belaka

    ReplyDelete
  3. hihi.. sma la.. teringin juga.. tpi mmg mustahil la juga nk mng... sja suka2 join blh la... hihi

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN