Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Tuesday, February 17, 2015

Goreng Lagi

♥ Assalamualaikum ♥

Goreng Lagi. Tak habis-habis goreng kentang..haha..selagi tak habis stok dalam peti sejuk..memang cik akak terasyik nak makan je...

Kali nie goreng banyak sikit...la habis semua sampai licin...haha...
Satu mangkuk cik akak bedal sorang diri...huhu..

Kalau.dah tekak teringin memang macam tu lah cik akak.....goreng simple je....lepas tu cincah dengan sos.....

7 comments:

  1. paling best la ni makan fries petang-petang sambil nonton dengan adik.. haha.. sampai berebut..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah..seronok kan.....makan sambil berebut

      Delete
  2. selagi tak habis gorenglahh cik akak. heeee ^^

    ReplyDelete
  3. dah lama tak singgah blog cik kak.. byk baru dah hehe

    ReplyDelete
  4. Lya pun da stok frise ni buat sarapan express hihi

    ReplyDelete
  5. kalau makan sorang memang puas haihh..suka sgt fries...:)

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN