Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Saturday, February 14, 2015

Blog Aku Tak Semeriah Dulu

♥ Assalamualaikum ♥
Blog Aku Tak Semeriah Dulu. Boleh gelak kalau baca tajuk entri cik akak nie....maklumlah blog dah lama tak tersusun jadualnya...
Kalau rajin...boleh lagi up entri...kalau malas..semuanya zero...hoho..

Dulu....naik je entri..pasti banyak yang komen...tapi sekarang...blog cik akak dah sepi tanpa jejak....sejak kontrobesi pasal kes ............terus blog pun tak de yang singgah...komen pun tak semeriah dulu...

Bahaya juga kalau dah terkena badi kontrolbesi nie....sampaikan nak berblog pun orang tak bagi kita senang....

Kenapa blog aku tak de yang komen eh...hahaha..

Sebab....cik akak tak rajin bw...hanya blog yang terpilih je kot yang cik akak terjah..kiki...

Jangan pula...kerana kontrolbesi tu....korang tak tak singgah blog cik akak....yang komen blog cik akak...cik akak tak pernah lupa balas balik komen.....

Now......dan sekarang....banyak juga yang menyisihkan diri....kalau dulu...memang tiap hari borak...tak lama sekejap pun ada...tapi sekarang...semua dah tak macam dulu....

Maybe depa dah tak suka kawan dengan cik akak kot....kecik hati cik akak..hahahaha....

Tak pe....korang tak mesej and komen...cik akak tak memaksa...lagi pun kita kawan hanya alam maya..entah bila nak jumpa....itupun dengan izin ilahi...

Cik akak tak nak lepas nie ada kontrolbesi dah......kalau popular boleh juga naikkan nama blogger cik akak...tapi ini kontrolbesi yang menjatuhkan cik akak..hahaha..

Hinggakan....berblog pun malas...sebab ada manusia muka bersegi empat dan bertalam-talam...hahaha...

Eh....eh.....korang terasa ke....la sangat over sensitif ye.....biasalah...tangan menulis.....idea mencurah-curah nak lepas gembira..jadi mata pena ku pun tajam juga.....selalumke asah....hahaha.

16 comments:

  1. miya tengok blog akak meriah lagi... >_<

    ReplyDelete
  2. Ok apa sis.. Belog kathy lagi sunyi dari sis..

    ReplyDelete
  3. blog kmk gik la sepi menyepi..

    ReplyDelete
  4. its okay. hidup ni macam roda. adakala kita di atas. adakala kita di bawah. dugaan mematangkan manusia. cewah hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cewah kc punya falsafah. Kagum Kak Sha :D

      Delete
  5. saya klu malas bw , mmg x byklah komen . kena cari masa nak bw ... sis x tau lak pasal kontroversi tu ... x pe . itu lbh baik .

    ReplyDelete
  6. blog kita lagi laa na update satu entry pun susah sebab dah sambung study

    ReplyDelete
  7. Assalammualaikum.. naomie,

    ok .. meriah lagi.. insaallah pape terjah blog nie.. komen mselim3 kat blog pun kurang,.. tgh fokus kemaskini blog...

    mselim3

    ReplyDelete
  8. Diana lagi skrg kurang sangat nak up apa2 entry...klu berkomen tu menjadi rutin harian yang penting line ok...hihi

    ReplyDelete
  9. takpe akk..meh nad ceriakan blog akk..hehee

    ReplyDelete
  10. kann kalau malas ke laut jawabnyaa

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN