Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Tuesday, January 6, 2015

Promo Drama Istikharah Cinta Episod 8 hingga Episod 11

♥ Assalamualaikum ♥

[Promo] Istikharah Cinta - Episod (8 - 11) by KoleksiDrama
Drama Istikharah cinta kini dah semakin menjadi list drama yang cik akak yang wajib follow hingga habis..haha..cuma episod 7 je cik akak terlepas..nangis...bawah katil sekejap..segan nanti orang tengok.huhu..
Sinopsis Episod 8, Episod 9, Episod 10 dan Episod 11.
Minggu nie banyak pula gimik sentap yang bikin cik akak geram...
Airil dan dina nikah..tapi dina masih tidak dapat menerima si abang pilot..haha..sian abang hensem..
Kadangkala....cik akak tengok pun feeling habisan..haha..eh...masih ada lagikah jejaka macho romantis macam tu..hahaha...bertuah kalau jumpa..
Part paling tak suka...si aiza gedik tu..anak dah seorang..masih isteri yang sah.. tapi mengedik dengan si abg pilot..adoi...rasa si aiza ini gila talak kot. Aduh...
Hanafis pula...adoi...memang tak suka watak yang ditampilkan...memang cik akak geram....nah...yang nie pula ada isteri..tapi masih tergila-gilakan si dina..
Nak kata kisah cinta tiga segi..dah nampak bersegi segi pula dah..haha..
Apa kata...kita tunggu je episod 9...pasti bikin panas...

7 comments:

  1. hmmm...kisah abam kontrol macho yg bergelut dgn konflik cemburu isteri baru yang jeles dengan jandanya yang tetiba berubah hati dan gila talak...
    klise....

    ada masa petang sy follow jugak....

    ReplyDelete
  2. citer ni berlakon kat area opis akak...hehehehe...tp akak x tgok2 lagi citer ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah ye kak...akak tengok lah sekali..serius best..kiki

      Delete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN