Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Tuesday, January 6, 2015

Pancing Cik Akak Mengena

♥ Assalamualaikum ♥
 Pancing Cik Akak Mengena. Amboi inilah cara cik akak nak naikkan traffik blog...Bukan ada apa pun pada entri tu...yang penting..kita bijak memancing..haha..mengoda...mintalah dijauhi..sebab ia bakal memudaratkan kesihatan..haha..

Amboi entri dah naik..apa lagi happy. Nampak tak permainan cik akak..cik akak ada cara tersendiri nak godek pengunjung bertapa di blog cik akak...haha.nangis orang lepas singgah..

Drama Istikharah Cinta Episod 8 - Menyingkap Kesabaran Hati Insan Bergelar Suami...
Kat tajuk dah kemain lagi gempak..haha...nak pancing pembaca..kena bermula dari tajuk yang gempak gitu...

Entri tu..memang entri huraian cik akak bila menonton drama Istikharah Cinta gandingan Mantap abang pilot Zul Ariffin dan Faye Kusairi...

Jangan lupa petang ini...Tonton Episod 9 Drama Istikharah Cinta....

20 comments:

  1. uncle pandai pancing ikan jer..haha Tahniah cik akak dah berjaya memancing dengan cara tersendiri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena belajar memancing uncle..hihi..kalau tak..tak naik pantai ikan..hihi

      Delete
  2. kalau kena gaya lagi, pasti menang seo ni

    ReplyDelete
  3. Betul tu cik ajak.... TAJUK Entri biar power, pengunjung Pasti singgah punye, tahniah....

    ReplyDelete
  4. huhu..bg tips sikit nak buat tajuk gempak..xreti larr..huhu..

    ReplyDelete
  5. pandai main keywords konpem lekat punye..huhu
    tambah lagi trafik.

    ReplyDelete
  6. senyum simpul akak baca entry cik akak ni..sabar je la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..datang mood nak mengacau tu kak..haha

      Delete
  7. Replies
    1. Main redah je entri tu kak...tak tahu lak makan pancing..haha..umpan mahal kak

      Delete
  8. tajuk main peranan penting.. tahniah akak.. :D
    Blogwalking sini. Jemput singgah entry shad, Jom Aktifkan Mykad

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah dik dhira..cik akak pun main letak je..tak pasal mengena lak dah

      Delete
  9. wah.. taktik terbaik ni kak.. tahniah.. mama skrg tak terpancing dah... ikan larik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...mama kena tangkap balik ikan tu mama..mahal kalau beli pasar tau...hihi..waktu umpan bagus mama...itu yang termakan pancing...kalau tak...busuk je umpan..kikki

      Delete
  10. kak...bila nak pancing sy kak?hehehehehehehe ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha....pancing adik hensem akak..lah..tunggu akak mai sana lah..adik belanja akak jalan2..kiki...

      Delete
  11. Replies
    1. Hahaha....ngail makei roti keben jak dik sally..kiki..

      Delete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN