Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Friday, January 2, 2015

Pageview Terkumpul Sejak 2Tahun Menulis Blog

♥ Assalamualaikum ♥
Pageviews today
1,660
Pageviews yesterday
2,071
Pageviews last month
80,331
Pageviews all time history
1,800,191

Pageview Terkumpul Sejak 2 Tahun Berblog. Wah tajuk kemain lagi hangat...siap berhangit...semua orang tercium bau hangit..haha...

Alhamdulillah...akhirnya dapat juga cik akak bercerita tentang pageview terkumpul sejak 2 tahun berblog. Tahun pertama...cik akak dah dapat pageview 1juta....target untuk tahun kedua dapat 2juta view..tapi tidak kesampaian nampaknya...cik akak terkurang berapa banyak view..haha..

Tapi tak pe...cik akak kayuh pelan-pelan je tahun 2014 nie..sebab banyak sangat masalah yang melanda..haha..tak fokus dengan blog...menulis pun alah santai je...

Biasalah...kadangkalanya..kita perlu juga berehat untuk diri sendiri juga..kiki...

Eleh ayat saja je nak cover tag line..haha...memang betul pun..cik akak tak fokus dengan penulisan blog..malahan blog pun jarang bernyawa dengan entri baru...nak buat macam mana...idea asyik shutdown je....hahaha...alahai dah macam komputer pula kan...pandai shutdown..kah..kah..kah..

Pageview entah kemana...ranking alexa lagi lah jatuh mendadak...macam jual beli saham pula kan...

Korang nak tahu tak....menjadi penulis blog nie seronok tau...kenapa seronok...

Cubalah buka satu akaun blogspot...tulis apa yang korang suka...hahaha..pasti akhir korang pasti jatuh cinta..

Nah...memang nak goda orang semangat berblog..hihi..





7 comments:

  1. samalah ngan nad..pelan kayuh-kayuh ni

    ReplyDelete
  2. bilalah nk banyak mcm cik akak..hehe

    ReplyDelete
  3. Begitula kan bila dah ada blog trus trjatuh cinta ni hihi

    ReplyDelete
  4. Chaiyuk kak chaiyuk hehe nk gakkkk cemtu wiwiwiw in love gituewww

    ReplyDelete
  5. kayuh pelahan nanti sampai jugak. tak penat. hehe

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN