Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Saturday, January 10, 2015

Nak Cuba Guna Internet Digi Dengan Quota Bulanan 4GB

♥ Assalamualaikum ♥

Imej google....

Nak Cuba Guna Internet Digi Dengan Quota Bulanan 4GB. 
Ingat gaji nie nak try guna prepaid internet Digi 4GB. Maklum sejak guna digi nie..dekat RM100 dah dilaburkan untuk tambah quota internet.

Hari rabu baru je beli data 400MB..tapi semalam dah habis cik akak guna..kiki. tu pun guna untuk up entri dan blogwalking..emm.

Tu pasal nak beli yang 4GB tu..mana tahu boleh tahan untuk satu bulan..emm..kira seminggu cik akak guna 1GB..Nampak macam okey je planning cik akak nie kan..

Cik akak cuba untuk sebulan....kalau masih tak memuaskan..cik akak kena beli celcom or maxis..

Harga untuk 4GB tu RM68.00

8 comments:

  1. digi laju ke line nya di sibu? org umah abe kie pun guna digi. mcm ok je abe kie tgok. hehehhee

    ReplyDelete
  2. Lya msh guna yg 2gb msh blh thn juga utk sebln hihi

    ReplyDelete
  3. takpe. cuba yg terbaik ikut kesesuaian...
    dan keperluan. kalau boleh jgn membebankan...

    ReplyDelete
  4. tak nak try unifi or streamyx ke cik akak?

    ReplyDelete
  5. unifi best tapi sayang tak cover the whole penang lagi.. YES ? hehe CT kalo on the go guna YeS aje

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN