Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Friday, January 23, 2015

Luahan Hati Blogger Cik Akak : I Am Sorry Blogger

♥ Assalamualaikum ♥

I am sorry blogger.

Entah cik akak dah tak tahu apa nak cakap dah..risau hati cik akak blogger lain fikir cik akak macam-macam..salah cik akak yang tak ingat....pohon ampun maaf kepada semua...

Mungkin ada segenlintir pihak pastinya akan takut kepada cik akak...dan pastinya ada yang kata cik akak ini dan itu...
Cik akak alpa setika.....tapi tolong jangan menunding jari atas satu kesalahan dan kesilapan cik akak....cik akak berhutang mohon korang tuntut..sebab cik akak mudah terlupa...

Sedih hati akak...mesti ramai blogger chop cik akak rasmi sebagai blogger yang memungkiri janji...tidak mengapa...semua tu datang dari kesilapan cik akak juga..

Entri ini bukan untuk mengutuk atau memperkatakan sesorang tapi entri ini lebih memberi peringatan kepada diri cik akak..

Blogger....kalau cik akak berhutang...mohon tuntut...sebab maklumat korang semua dalam lappy cik akak....laptop cik akak memang dah lama nazak...

Bukan cik akak memberi alasan..tapi cik akak ingin mencari kepercayaan rakan blogger...cik akak tak mahu ada hasad dengki atau yang tak puas hati dengan cik akak..

Melalui komen, cik akak dapat tahu majoriti blogger marahkan cik akak...sebab kesilapan dan kealpaan cik akak...

Di sini...cik akak memohon maaf...dan kepada blogger di luar sana jangan takut nak join segmen atau giveaway yang cik akak anjurkan...

Niat sebenar cik akak bukan nak meraih popular atau femes...tapi satu je....dapat mengeratkan silatulrahim antara blogger...

Cik akak ada rezeki lebih...cik akak berkongsi...

Di akhir entri ini, sekali lagi cik akak memohon maaf atas apa yang berlaku..semoga persahabatan kita sentiasa kekal hingga akhir hayat...

Kalau ada yang terkurang...mohon dihalalkan...
Hati cik akak risau takut orang tak halalkan..
Mati itu pasti....janji itu jaminan kepercayaan....hutang tetap hutang...wajib. bayar...

Sila tuntut ye...maaf kalau entri ini menyinggung perasaan semua blogger...

Nota kaki.....sebenarnya hati cik akak tak tenang bila berlaku perkara macam nie...semua ini melibatkan pada janji serta jaminan kepercayaan...dari insan biasa....maaf dipinta buat semua..

30 comments:

  1. WAALAIKUMUSSALAM AKAK.
    KENAPA AYAT SEDIH JE.
    RASANYA AKAK TAKDE BUAT SALAH KAT ADIK DAN SAHABAT2 BLOG YANG LAIN.
    USAH BANYAK BERFIKIR YA...

    http://jmbelog.blogspot.com/2014/01/live-chat-radio-tv.html

    ReplyDelete
  2. tak mengapa..yang penting cik akak sedar.. masing2 ada kesilapan masing2.
    all the best! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Makseh ye...bagi cik akak.semangat dan nasihat...

      Delete
  3. salams cik akak, kenapa? kak mieja doakan moga sentiasa dlm lindungannya jgn sedih2 tau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam....thank akak.....cik akak minta maaf juga untuk semua..cik akak tahu salah cik akak...

      Delete
  4. Replies
    1. Adik syg...hati mana tak tersentuh..chewah...cik akak.biasalah...kalau berkait dengan prinsip.hidup..memang nangis je..hihi

      Delete
  5. Replies
    1. Biar blogger lain tak kenal cik akak..tapi akak kenal cik akak macam mana..cik akak tahu cik akak salah...sayang akak dunia akhirat...akak lah orang pertama yang sentiasa support cik akak..sentiasa baik dengan cik akak..nangis

      Delete
    2. Ala..takpe. Yang penting sis akui itu salah sis. Jangan berdolak dalik,akui kesalahan dan kerterlanjuran kita. Kathy tahu rakan blogger kita semua matang untuk menimbang. Elok juga dia menegur,supaya kita sedar kesilapan kita. Kekadang teguran memang pahit dan menyedihkan tapi itu lebih baik supaya kita tak terus leka. Berlapang dada ye sis...

      Delete
    3. Insya Allah kak...cik akak tahu..datang sesuatu masalah kerana cemburu...iri hati...dan buruk sangka..apa kata kita bersikap matang dalam diri..kita bukan anak kecil yang sentiasa berebut anak patung...hati mungkin terluka..tapi Allah maha mengetahui apa yang berlaku...

      Delete
  6. Nape sedih sangat...? huhu.. xde pape la.. chill ok

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hati cik akak sedih dik..but no..cik akak faham..dunia blogging mampu bikin kita menangis..huhu

      Delete
  7. Manusia mna yg x pernh buat kesilapan kan..jgn sedih2 kak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Luluh hati cik akak dik..hahaha..menangis sedih..macam kena hentam kayu je kepala.nieh...cik akak akui...cik akak salah juga..langsung tak ingat...

      Delete
  8. hihi mcm thu je psl ape ni.sb sy pn ad komen kt entry blogger tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siapa yang tak tahu. Dah terangan tu segmen cik akak..nak but macam mana...hutang wajib bayar....janji tetap.janji dear...siap mila.mention mana cik akak kat situ...cik akak baca semua komen depa...cik akak akui...kesilapan dan kealpaan cik akak..cuma satu je cik akak minta...jangan ada benci antara blogger

      Delete
  9. Replies
    1. Tak de apa kak....masalah cik akak buat kesilapan...tak ingat nak bagi hadiah kat blogger...

      Delete
  10. Replies
    1. Abg khai memang terbaik...makseh sentiasa menyokong cik akak

      Delete
  11. Jangan sedih cik akak . Alpa tu memang sikap manusia , manusia pun berasal daripada perkataan lupa . InshaaAllah cik akak benda boleh settel personal . Tak perlu rasanya orang tu nak buat macam tu . Kesian cik akak . Allah ada (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salah cik akak dik wani...cik akak terlupa...memang pengajaran buat cik akak yang terlupa dan alpa...

      Delete
  12. Replies
    1. Tak payah sedih dear...cik akak juga salah....mungkin cik akka terkejut .tapi benda dah jadi...yang buruk itu datangnya dari cik akak sendiri

      Delete
  13. banyak ka hutang cik akak ni?? tu la lain kali jangan main2 ngan along ni..dia punya bunga memang tinggi..dah2 jgan risau..biar gua setlekan semua hutang tu..kah3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah along2 termasuk mak long ngan pak long sekali terlibat..haha..
      Alhamdulillah...setel dah...harap lepas nieh..takde lah along2 tu kacau cik akak.
      Terima kasih atas bantuan lana bulu..

      Delete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN