Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Thursday, January 29, 2015

Iklan Nuffnang Asyik Keluar Iklan Nie Je!!!

♥ Assalamualaikum ♥



Iklan Nuffnang Asyik Keluar Iklan Nie Je!!!...setahu cik akak kalau keluar iklan nie memang tak memberikan income kan....kecuali ada yang register kan...macam iklan churp-churp suatu ketika dulu...sekarang nie, iklan nuffnang akan keluar pada jam-jam tertentu je..

Patutlah sejak akhir-akhir ini income nuffnang cik akak sikit..hahah..gara-gara nuffnang promosi laman web depa....dapat CPUV @ BE Nuffang je banyak...tapi selebihnya dapat sen-sen je....amboi cakap tak payah kuat sangat...nanti pokcik nuffnang tak bagi CPUV @ BE lagi...hahahaha...gelak jahat

Baru cik akak nak bayar perclick rakan blogger nie...adeh...boleh pula kuar iklan promosi di blog...kena tunda balik lah niat asal cik akak nie...apa pun terima kasih daun keladi buat korang semua yang sudi klik dan tak jemu singgah blog cik akak nie...

alang-alang korang dah singgah...klik lah iklan tu sekali..haha...promosi untuk diri-sendiri

9 comments:

  1. Samalah. Selalu jak iklan ya kuwar. Marek Churp churp yang deras keluar.

    Read my latest entry : Things That I Like About My New Boyfriend

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum... namie,

    mselim3 dah cashout dah... kali ke-9. boleh lah... naomie tak nak test pengiklanan lain ker... traffik kat sini pun ok.. mselim3 tgh mencuba geniee....

    mselim3

    pls: moga2 berjaya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam...kali ke 9....boleh tahan blog mselim.nie..hihi..tu lah iklan nuffnang buat hal...pernah mohon tapi tak dapat..haha

      Delete
  3. Sama la jugak. Iklan promote Nuffnang balik. Dah kureng pulak iklan-iklan yang best. Mungkin awal tahun kot.

    ReplyDelete
  4. kadang2 kuar iklan ni...kadang2 iklan lain....mana2 je la...cek pun x sampai2 lagi...

    ReplyDelete
  5. Lma juga x dgr kbr nuffnang ni hihi

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN