Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Wednesday, January 7, 2015

Bercinta Masuk Media, Melamar Masuk Media, Kahwin Masuk Media...Sampaikan Bercerai pun masuk Media.

♥ Assalamualaikum ♥



Bercinta Masuk Media, Melamar Masuk Media, Kahwin Masuk Media...Sampaikan Bercerai pun masuk Media.

Inilah orang popular dan femes kan..
Semua perkembangan terbaru depa nak korek..
Adoi...bebenar jaga tepi kain orang lain..
Susah juga jadi popular nie kan...haha..

Inilah realitinya....setiap hari ada isu nie...
Naik muak cik akak nak baca surat khabar, wall facebook apa kurangnya...adoi...penat penat...

Bukan nak salahkan media...tapi kita perlulah berhati-hati dengan tindak tanduk kita kan...
Jangan dok fikir popular je...femes tak kan tolong kita di akhirat kelak...

Bercinta..jangan dihebohkan..melamar pun sama juga....jangan dipertontonkan...
Kawen pula sama juga....bercerai pun kena wajib simpan...jaga aib sendiri...

Amboi cik akak marah nampak..haha..cik akak tak marah..cuma tak suka...sebab pening cik akak nak baca isu nie...

Kalaulah boleh...kena kerat dulu isu nie..baru baca..hahaha..


12 comments:

  1. tu la... tu yg sya xnak jadi femes tu.. hahahah

    ReplyDelete
  2. jom kita elakkan baca gossip seperti ini kak

    ReplyDelete
  3. entahlah cik akak...macam2 hal sekarang ni

    ReplyDelete
  4. Bab tu lya jrg ambik port crita artis hhaha

    ReplyDelete
  5. itulah yang sering yang terjadi.. elakkan dari hal2 gosip nie

    ReplyDelete
  6. Hehehe kalau pasal artisni kan Akak mmg jarang sangat nak melayan ..Tahu gtu2 jer la tak ambik tahu sangat la hal diaorang hehehe .............

    ReplyDelete
  7. Betul tu Cik Akak, semua nak populariti... Tapi kekadang ada kisah sengaja di korek walaupun kita simpan. Hehe #Melodi

    ReplyDelete
  8. Hehehe..hebat nyer cik akak ni membebel..

    ReplyDelete
  9. dah retis biasalah tu.. kita mendoakan yg terbaik buat mereka.

    ReplyDelete
  10. biasalah artis kannnnn...perasan hehehe

    ReplyDelete
  11. memang susah jadi femes ni.. luaran je nampak indah, tapi dalamnya.. Allah je yang tahu..

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN