Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Thursday, January 29, 2015

Admin Relaks Minda Blogger Bin Muhammad, Tolong Baca Entri Ini.

♥ Assalamualaikum ♥

Pokcik cik akak pinjam header nie..harap diizinkan ya...

Admin Relaks Minda Blogger Bin Muhammad, Tolong Baca Entri Ini.
Ini adalah blog yang wajib cik akak terjah...kalau sehari tak terjah..macam tak best je....bukan rindu pada admin tapi rindu pada penulisan yang hebat...Pokcik Bin Muhammad ini memang penulis blog yang sangat cik akak kagumi..

Gaya penulisan dan penghasilan entri memang terbaik..

Masalahnya sejak akhir-akhir ini, cik akak bermasalah nak baca dan follow setiap entri yang dipublish....lagi teruk hari ini...klik link dapat....tapi bila nak baca entri boleh pula dia keluar status download. Lepas tu, boleh pula kembali ke link blog cik akak..
Masalah ini baru hari ini je berlaku...mungkin ganggu link iklan atau sebaliknya..

Terasa rugi pula bila tak dapat follow dan komen blog admin rilek minda nie..

Biasalah...penggunaan smartphone memang biasa dapat masalah macam nie kot...

Tolong pokcik ..cik akak nah serbu blog pokcik nie...alert ya...



9 comments:

  1. Alahaiii klau guna smartphone kak lya pon kena gak tp lau gna lapoy ok jer

    ReplyDelete
  2. Adeh! Populer terus keseantero dunia.... Haha! Nape tak PM kat FB jer...
    Saya takde telefon pintar, cuma ade telefon tak berapa pintar...tapi boleh pula akses tanpa sebarang gangguan.

    ReplyDelete
  3. Wah....dah buat review blog plak eh..heheheh...terbaik...

    ReplyDelete
  4. Ye ..kathy pn hadapi masalh sama d blog BM

    ReplyDelete
  5. Begitula klau on9 guna smartfon kan..sbr je la

    ReplyDelete
  6. Begitula klau on9 guna smartfon kan..sbr je la

    ReplyDelete
  7. Hurmm.. Tak jadi lagi mcm ni.. Harap takkan jadi kat N

    ReplyDelete
  8. Saya x menghadapi masalah ini sebab saya guna telefon yang tak berapa pintar. hehe


    Calrase Patrick

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN