NOVEL PALING LARIS 2014
NOVEL PALING LARIS 2014

Minat novel. Minat drama adaptasi novel. Ini adalah antara novel yang paling popular untuk bulan mei 2014.

Read more »

MUTAKHIR Kementerian Kesihatan sahkan dua produk coklat mengandungi DNA babi
MUTAKHIR Kementerian Kesihatan sahkan dua produk coklat mengandungi DNA babi

Gempar dua produk coklat cadbury mengandungi dna babi. Tags : http://www.bharian.com.my/bharian/articles/KementerianKesihatansahka...

Read more »

bacalah selalu
bacalah selalu

Read more »

penat berakhir dengan satu keindahan
penat berakhir dengan satu keindahan

Sebenarnya cik akak betul-betul sibuk minggu nie. Tak dapat nak beramah mesra di blog kesayangan Cik akak nie. Penat satu hal. ...

Read more »

pemenang segmen jom seminit kita berpantun
pemenang segmen jom seminit kita berpantun

Dah macam pesta pantun lah blog cik akak nie kan. Mana tak nya cik akakemang suka mengolah pantun. Tak padan dengan pantun jenaka....

Read more »

kesepian blog menutupi segala persoalan
kesepian blog menutupi segala persoalan

Selamat pagi lama betul cik akak tak up entri nie. Sori k. Pemenang untuk segmen jom seminit kita berpantun. Sekejap lagi cik ...

Read more »

sebenarnya blogger malaysia bijak berpantun
sebenarnya blogger malaysia bijak berpantun

Inilah adalah pantun blogger untuk segmen Jom seminit kita berpantun. Segmen tamat 22.05.2014 jam 9.00 pagi esok. Pemenang miste...

Read more »

novel suami yang ku benci -karya e-man sufi
novel suami yang ku benci -karya e-man sufi

Novel karya e-man sufi  Sinopsis: Seseorang itu dicintai bukan kerana kesempurnaanya tapi dia kelihatan sempurna kera...

Read more »

kerana terpaksa aku relakan episod 1 - tonton online [ bakal menemui anda esok ]
kerana terpaksa aku relakan episod 1 - tonton online [ bakal menemui anda esok ]

Kerana terpaksa aku relakan slot akasia terbaru. Nantikan episod 1 esok jam 7.00 malam. Selamat menonton...

Read more »

 "Giveaway RM300 By Blog Pancing Elih"
"Giveaway RM300 By Blog Pancing Elih"

Memandang kan cik akak rajin dengan 100 % cik akak copy & paste. Jom blogger join..syarat pun mudah... Klik banner untuk joi...

Read more »

Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1
Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1

Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1 bermula dari 20/5/2014 SEHINGGA 22/5/2014, jam 9.45 a.m... Semua blogger ta...

Read more »

segmen jom seminit kita berpantun
segmen jom seminit kita berpantun

Semalam cik akak buat segmen jom seminit kita berpantun . Nampak nya masih ada yang terkapai-kapai nak join. Sebab tau tahu na...

Read more »

novel online kerana terpaksa aku relakan  bab 1 hingga bab 20
novel online kerana terpaksa aku relakan bab 1 hingga bab 20

Petang nie aku isteri nya melabuhkan kan tirainya. Dan bakal di gantikan dengan drama kerana terpaksa aku relakan. Dari tajuk tu...

Read more »

segmen jom seminit kita berpantun
segmen jom seminit kita berpantun

Jom blogger...mari kita lengkap pantun cik akak nie.. Lepas lengkapkan tinggalkann link blog ok. cik akak mencari seorang pemenang...

Read more »

MEREKA LAH SERING BUAT CIK AKAK TERSENYUM
MEREKA LAH SERING BUAT CIK AKAK TERSENYUM

Anak sedara ku yang penuh dengan lagak dan gayanya bila jumpa kamera. Tengok dah pakai main tipu-tipu depan kamera ...

Read more »

aku yang dulu bukan lah yang sekarang
aku yang dulu bukan lah yang sekarang

Rasa nak gelak2 je bila tengok gambo anak sedara cik akak nie. Satu perubahan yang amat ketara hahaha. Mesti gambo cik akak waktu ke...

Read more »

 Lirik Lagu Cinta Tak Pergi – Tomok ft. Yana Samsudin
Lirik Lagu Cinta Tak Pergi – Tomok ft. Yana Samsudin

Jom blogger santai malam dengar lagu dari pelakon suamiku jururawat isteriku doktor. Lirik Lagu Cinta Tak Pergi – Tomok ft...

Read more »

segmen blogging + menang hadiah!
segmen blogging + menang hadiah!

KLIK BANNER UNTUK JOIN Salam 1 Malaysia. Segmen terbaru kini dilancarkan! Tujuan segmen ini diadakan untuk beramah mesra sesam...

Read more »

AKU ISTERINYA EPISOD AKHIR - TONTON ONLINE ( MINGGU DEPAN )
AKU ISTERINYA EPISOD AKHIR - TONTON ONLINE ( MINGGU DEPAN )

Aku isterinya bakal melabuhkan tirainya minggu depan. Hanya tinggal dua episod finale. Episod 27 dan episod 28 merangkap epi...

Read more »

novel dan cerpen terbaru di penulisan2u.my
novel dan cerpen terbaru di penulisan2u.my

Cik akak tahu mesti ada yang minat novel macam cik akak kan. Nak cari novel terbaru.. Cik akak dah senaraikan kat bawah nie. N...

Read more »

masakan orang melanau semua berkuah
masakan orang melanau semua berkuah

Semua ni menu biasa orng melanau. Semua berkuah.. Jangan heran sebab org melanau suka masakan yang ada kuah. Cik akak yang mas...

Read more »
 
Top