cik akak merapu lah blogger
cik akak merapu lah blogger

Selamat petang semua.. Macam bermimpi je cik akak bila entri cik akak tak ada gambar. Biasa ada gambar kan. Kalau entri tak de g...

Read more »

erin malek bercinta dengan " F " : beza 10 tahun bukan penghalang percintaan mereka
erin malek bercinta dengan " F " : beza 10 tahun bukan penghalang percintaan mereka

Tak habis lagi dengan isu fear factor. Kini gadis berusia 20 tahun nie diuji dengan soalan cinta pula kan. Memang dah popular dah er...

Read more »

pangung sabtu kuch kuch hota hai
pangung sabtu kuch kuch hota hai

Panggung sabtu menayangkan kembali filem hindustan yang paling cik akak minat. Siapa tak kenal dengan pelakon nie. Memang tak ...

Read more »

teknik seo blog sebenarnya blogger tak perlu kejar pun
teknik seo blog sebenarnya blogger tak perlu kejar pun

Entah kenapa aku amat merindui kalian. Ayat skema untuk pancing pembaca blog cik akak. Sebenarnya cik akak bukan penulis blog ya...

Read more »

ranking alexa 1083
ranking alexa 1083

Ranking alexa 17.05.2014. Dah macam yoyopula ranking alexa blog cik akak nie... Berapa hari yang lepas memang besar je nombo...

Read more »

azlee khairi dan zara zya tetap bersama - NOSTALGIA LOVE YOU MR ARROGANT
azlee khairi dan zara zya tetap bersama - NOSTALGIA LOVE YOU MR ARROGANT

Rindunya dengan pelakon hensem dan cantik ni. Gandingan mereka berdua memang mencetuskan dunia drama. Hinggakan membuatkan cik akak ...

Read more »

cpuv nuffnang semua dah status kredit
cpuv nuffnang semua dah status kredit

Semua dah kredit kan. Lama blog menyepi tanpa cpuv nie. Bila semua dah kredit... Alhamdulillah semoga ada rezeki cpuv lagi...

Read more »

isu perebutan laut china selatan : vietnam - filipina & china
isu perebutan laut china selatan : vietnam - filipina & china

Isu perebutan laut china selatan adalah faktor tersebut. Laut China Selatan  adalah sebuah laut kecil yang merupakan sebahagian d...

Read more »

HAFIZ SUIP TAYANG GAMBAR KEKASIH
HAFIZ SUIP TAYANG GAMBAR KEKASIH

Wah dah berani tayang awek ye.. Alhamdulillah cepat-cepat lah masuk meminang. Rasanya awek hafiz nie org sarawak juga. Seb...

Read more »

Novel aku bukan mistress memberi sumbangan pageview yang tinggi
Novel aku bukan mistress memberi sumbangan pageview yang tinggi

Entri paling terhangat di blog. Novel online aku bukan mistress memang mendapat sambutan hangat lah. Pengemar novel ke yang ...

Read more »

cik akak femes lah ...hahaha wajib baca
cik akak femes lah ...hahaha wajib baca

Apa yang popular sangat kat blog cik akak nie. Cik akak ke yang femes. Hahaha gelak jap. Perasan tahap dewa lah tu.. Jangan ...

Read more »

selamat hari guru 2014 dan selamat ulangtahun kelahiran buat anak sedara cik akak
selamat hari guru 2014 dan selamat ulangtahun kelahiran buat anak sedara cik akak

Selamat hari guru untuk semua warga pendidik. Termasuklah warga pendidik  SK sacred heart English sibu  Selamat ulang t...

Read more »

quota dah habis jadi internet pun lembab
quota dah habis jadi internet pun lembab

Maaf ye blogger cik akak tak dapat bw. Maklumlah quota dah nak habis nie. Rindu nak komen... Sori...

Read more »

OST ROMI CINTA JULIA - BUKAN WANITA SEMPURNA
OST ROMI CINTA JULIA - BUKAN WANITA SEMPURNA

Penyanyi ning baizura  Bukan wanita sempurna merupakan lagu tema drama romi cinta julia. Lirik lagu bukan wanita sempurna. ...

Read more »

ROMI CINTA JULIA EPISOD AKHIR MINGGU DEPAN
ROMI CINTA JULIA EPISOD AKHIR MINGGU DEPAN

Wah minggu depan dah nak last episod lak dah kan. Baru 3 minggu je cik akak aktif tengok movie romi cinta julia nie. Jatuh c...

Read more »

Adegan memakan makanan pelik fear factor Malaysia : Astro rujuk JAKIM
Adegan memakan makanan pelik fear factor Malaysia : Astro rujuk JAKIM

PETALING JAYA: Program terbaharu Fear Factor Malaysia terpaksa melakukan kerjasama dengan Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jaki...

Read more »

JUARA FEAR FACTOR MUSIM KE 2  : ERIN MALEK MENJAWAB ISU MEMAKAN BANGKAI KAMBING
JUARA FEAR FACTOR MUSIM KE 2 : ERIN MALEK MENJAWAB ISU MEMAKAN BANGKAI KAMBING

Wajah juara fear factor musim kedua. Erin malek dan redha. Isu Memakan bangkai kambing dalam episod akhir fear factor. Men...

Read more »

aku isterinya episod 25 - tonton online
aku isterinya episod 25 - tonton online

Episod 25 tonton online Malam ini episod 26 bakal menyusul.

Read more »

sibuk
sibuk

Gara-gara nak hilangkan stress menaip Habis kotak excel di warnai dengan pelbagai warna.. Hahaha Yang paling penting keceriaan...

Read more »

SIBU INTERNATIONAL DANCE FESTIVAL
SIBU INTERNATIONAL DANCE FESTIVAL

Sibu international dance festival. Macam hebat kan. Pesta tarian melibatkan 18 buah negara. Pasti gempak kan...jom lah lah sib...

Read more »

buah mempelam dan MR. H ????
buah mempelam dan MR. H ????

Petang-petang layan makan mempelam. Sebenarnya cik akak bukan pengemar buah masam cam nie. Disebabkan batuk dan tekak pun tera...

Read more »

LIEBSTER AWARD BY  ANGEL LOVE SOLDIER
LIEBSTER AWARD BY ANGEL LOVE SOLDIER

http://angellovesoldier.blogspot.com Kali ini menjadi pertanyaan dari dik angel cik akak nie. Thank sebab tag cik akak yan...

Read more »

DOA PELEMBUT HATI ANAK-ANAK
DOA PELEMBUT HATI ANAK-ANAK

Perkongsian petang.... Jom blogger...kita pergi kfc....

Read more »

LIEBSTER AWARD BY AKAK KATHY
LIEBSTER AWARD BY AKAK KATHY

Inilah dunia blogging...saling berkaitan antara satu dengan yang lain... Tidak sombong dan murah peramah walaupun hakikat kita tak...

Read more »

Cik akak mencari blogger baru dan lama
Cik akak mencari blogger baru dan lama

Sumber Google Lama betol dah tak tukar bloglist nie...dekat dua bulan orang yang sama.... Sebenar...cik akak pun pemalas gak n...

Read more »
 
Top