kalau hari-hari pageview capai 6000..Alangkah bestnya
kalau hari-hari pageview capai 6000..Alangkah bestnya

Walaupun blog cik akak terabai. Dalam diam korang tetap menyintai cik akak. Rindu kat korang semua. Maaf tak dapat nak bw. M...

Read more »

blog terabai
blog terabai

Alahai lama betol menyepi kan. Cik akak masih di kampung. Rindu nak jejalan nie. Banyak entri korang yang cik akak tak baca. ...

Read more »

AKU ISTERINYA EPISOD 18 -TONTON ONLINE
AKU ISTERINYA EPISOD 18 -TONTON ONLINE

Full episod sini    Episod 18 - aku isterinya tonton online

Read more »

penyanyi dan pelakon 60an, kartina dahari meninggal dunia akibat barah
penyanyi dan pelakon 60an, kartina dahari meninggal dunia akibat barah

Sumber  http://www.astroawani.com

Read more »

10 top komentar april
10 top komentar april

Alhamdulillah dah masuk ke bulan baru. April dah melabuhkan tirainya. Terima kasih kepada blogger yang sentiasa support dan mening...

Read more »

FROZEN -TONTON ONLINE
FROZEN -TONTON ONLINE

Frozen Full Movie Watch Online HD English by DUNIYATUBE

Read more »

AKU ISTERINYA EPISOD 17 -TONTON ONLINE
AKU ISTERINYA EPISOD 17 -TONTON ONLINE

Aku Isterinya Ep 17 by f1579988990

Read more »

Aku isterinya pautan keyword nuffnang paling popular di blog cik akak
Aku isterinya pautan keyword nuffnang paling popular di blog cik akak

Nampak gayanya keyword nuffnang cik akak memihak kepada drama slot akasia. Adaptasi dari novel aku bukan mistress yang ditulis o...

Read more »

pantun cinta
pantun cinta

Mari berpantun cintan cintun dengan cik akak nie Alang-alang memetik bunga, Jangan dipetik si bunga mawar, Alang-alang kita ...

Read more »

ala line internet cik akak pula buat hal
ala line internet cik akak pula buat hal

Alahai nak blogwalking line pula siput sedut. Susah..susah.. Dah lama tak jalan-jalan nie. Geram nak berkomen kat blog teman s...

Read more »

esok balik kampung sudah. lepas rindu dengan si gemok hihi
esok balik kampung sudah. lepas rindu dengan si gemok hihi

                                 Esok cik akak balik rumah kesayangan cik akak di kampung. Cuti 4 hari nak lepas rindu ...

Read more »

wordless Wednesday : apa tu ??
wordless Wednesday : apa tu ??

Read more »

tunjuk perilaku tidak senonoh, justin bieber ditahan lagi
tunjuk perilaku tidak senonoh, justin bieber ditahan lagi

Artikel print screen dari astro gempak.

Read more »

GAMBAR FOUZIAH GOUS DAN SUAMINYA BERYOGA MENDAPAT KRITIKAN PEMINAT
GAMBAR FOUZIAH GOUS DAN SUAMINYA BERYOGA MENDAPAT KRITIKAN PEMINAT

Amboi romantik nya mereka berdua. Gambar ni yang buat mereka berdua kena kritikan peminat. Gambar fouziah gous beryoga bersama sua...

Read more »

Betul ke berblog boleh bagi duit...macam tipu je kan...
Betul ke berblog boleh bagi duit...macam tipu je kan...

Mula-mula cik akak dapat RM1.00 je.. Dari RM1.00 bertambah menjadi puluhan ringgit... Dari puluhan ringgit pasti menjadi ratusan r...

Read more »

Kenal cik akak...kenal dengan madah ku..
Kenal cik akak...kenal dengan madah ku..

Alhamdulillah...setelah setahun lebih cik akak bergelar blogger... Pahit manis dunia blogging memang mencabar minda cik akak... Ma...

Read more »

Aku Isterinya episod 16 -TONTON ONLINE
Aku Isterinya episod 16 -TONTON ONLINE

Aku Isterinya Ep 16 by f1579988990

Read more »

kenali makanan orang sarawak : buah mawang
kenali makanan orang sarawak : buah mawang

Sekali lagi cik akak memperkenalkan makanan yang hanya terdapat di negeri  sarawak. Buah kuning nie bukan buah kuinin @ kuini....

Read more »

purple, hijau dan sekarang pilih putih pula
purple, hijau dan sekarang pilih putih pula

Mari tengok blog cik akak dah tak de lagi latar belakang. Sengaja cik akak suruh akak kathy buang latar tu. Sekarang nie dah ber...

Read more »

Aku Isterinya episod 16 - TONTON ONLINE
Aku Isterinya episod 16 - TONTON ONLINE

EPISOD 16 - PETANG INI [ BOLEH TONTON DI SINI ] F ULL EPISOD SINI

Read more »

Nuffnang lawan bintang click rating
Nuffnang lawan bintang click rating

Selesai menaip sedikit kerja cik akak nie.. cik akak godek-godek lah nuffnang cik akak... mana tau ada cpuv yang melekat kan.. ...

Read more »

Permohonan rayuan BR1M dilanjut hingga 31 Mei
Permohonan rayuan BR1M dilanjut hingga 31 Mei

Shah Alam: Permohonan rayuan Bantuan Rakyat 1Malaysia (BR1M) dilanjutkan sehingga 31 Mei ini bagi memberi lebih peluang kepada ma...

Read more »

Berblog pun cik akak rasa..........emmmmmmmmm
Berblog pun cik akak rasa..........emmmmmmmmm

Sebenarnya apa yang berlaku kepada cik akak nie.. Menyepi terlalu lama... Entahlah...rasa tak mahu bw je buat masa nie... ...

Read more »

selamat pagi
selamat pagi

Selamat pagi 

Read more »

abang titan kata berblog umpama makan cendol & bro framestone kata berblog umpama kita ingat makan
abang titan kata berblog umpama makan cendol & bro framestone kata berblog umpama kita ingat makan

Tadi cik akak terbaca entri tuan hasrul hassan  tentang " kata-kata blogger mahu berjaya. Entri memang hebat dan meletop-le...

Read more »

TALAK SATU : ADAM AF DAN FIZA SAH BERCERAI
TALAK SATU : ADAM AF DAN FIZA SAH BERCERAI

Sumber astro gempak 

Read more »

Aku isterinya episod 15 - tonton online
Aku isterinya episod 15 - tonton online

Aku Isterinya Ep 15 by f1579988990

Read more »

adakah anda berpuas hati dengan pageview blog anda...
adakah anda berpuas hati dengan pageview blog anda...

Selama setahun lebih cik akak berblog. Inilah pencapaian cik akak dapat selama ini Alhamdulillah walaupun kadangkala blog cik ...

Read more »

zara zya, azlee khairi dan gwiyomi zara zya
zara zya, azlee khairi dan gwiyomi zara zya

Alamak comel nya aku. Rindunya dengan zara zya dan mr. Arrogant nie . Serius memang tak boleh lupa lah dengan drama love you...

Read more »
 
Top