games pou dah berubah
games pou dah berubah

Amacam comel tak pou kesayangan cik akak nie. Games pou dah berubah warna. Serius tak suka. Susah nak cari sebab war...

Read more »

celcom dah hantar mesej tu
celcom dah hantar mesej tu

Mula lah tu haha. Baru sekejap tadi cik akak cakap dah mula hantar mesej lah celcom nie kan Sabar je lah.. Biasa cik akak ...

Read more »

ranking alexa hari ini
ranking alexa hari ini

Semenjak dua menjak nie. Rajin pula cik akak semak alexa. Rugi tak semak perkembangan blog kita sendiri kan. Usaha titik peluh k...

Read more »

tidak perlu tertekan tandatangan TPPA dengan kedatangan obama -Dr Mahathir
tidak perlu tertekan tandatangan TPPA dengan kedatangan obama -Dr Mahathir

Artikel http://www.astroawani.com/

Read more »

jadual lawatan presiden barack obama ke Malaysia
jadual lawatan presiden barack obama ke Malaysia

Artikel  http://www.astroawani.com/

Read more »

seram : nampak hantu naik bas
seram : nampak hantu naik bas

Artikel  http://www.sinarharian.com.my/

Read more »

ulang tayang bukan kerana aku tak cinta episod akhir 59 -tonton online
ulang tayang bukan kerana aku tak cinta episod akhir 59 -tonton online

Santai 2 petang sabtu jom kita tengok drama bukan kerana aku tak cinta episod akhir Bagi yang terlepas menonton jom..jom  ...

Read more »

cik akak & Tuan hasrul hassan
cik akak & Tuan hasrul hassan

Amboi kemain lagi cik akak kan. Dengan tajuk entri tu haha. Boleh cayalah sama cik akak....bling-bling setika mata nie. ...

Read more »

rama-rama cantik kerana warna warninya, perempuan cantik kerana sopan santun dan ikhlas hatinya
rama-rama cantik kerana warna warninya, perempuan cantik kerana sopan santun dan ikhlas hatinya

Dah tengok rama-rama nie kan. Mesti cantik kan. Rama-rama cantik sebab warna-warni pada badannya. Tapi bila di sentu...

Read more »

keyword blog bukan kerana aku tak cinta tetap meletop
keyword blog bukan kerana aku tak cinta tetap meletop

Keyword blog cik akak. Bukan kerana aku tak cinta tetap meletop di blog.

Read more »

Tips/petua nak mengurangkan si dia dari merokok
Tips/petua nak mengurangkan si dia dari merokok

Korang tahu orang lelaki merokok nie comel dan cute. Lagi comel kalau berhenti merokok..haha  Kemain lagi puji ingatkan cik ...

Read more »

Pemilik Blog Rilek Minda - uncle Bin Muhammad kata " Lagi elok kalau letakkan perkataan Nuffnang"
Pemilik Blog Rilek Minda - uncle Bin Muhammad kata " Lagi elok kalau letakkan perkataan Nuffnang"

Berbalik kepada entri cik akak yang lepas [ SINI ] Tak sangka ada yang menegur...hihi.. entri spontan uncle...tak sangka terlupa ...

Read more »

CPUV dah kredit - cik akak dapat RM601
CPUV dah kredit - cik akak dapat RM601

Pasti teruja tengok tajuk kan..hahaha....RM6.01 je lah blogger Berakhir sudah penanti "Libresse Long Term" di akaun nuffna...

Read more »

Ayat-Ayat cinta cik akak
Ayat-Ayat cinta cik akak

Kalau hati nya bilang sayang. Memang susah untuk kita melupakan satu kehilangan. Lantaran hati kita merintih. Meraung inginkan ia ...

Read more »

Muka depan myMetro : Felixia Yeap lafaz syahadah Ramadhan ini
Muka depan myMetro : Felixia Yeap lafaz syahadah Ramadhan ini

Alhamdulillah... Dapatkan akhbar Harian Metro, Jumaat 25 April. Kangar: Cahaya hidayah semakin menghampiri model je...

Read more »

Hanya Tinggal Nostalgia " BUKAN KERANA AKU TAK CINTA"
Hanya Tinggal Nostalgia " BUKAN KERANA AKU TAK CINTA"

Abang jebat dan mastura... Lepas nie dah tak de lagi "Bukan Kerana Aku Tak Cinta" Hanya yang tinggal "Nostalgia Bukan...

Read more »

Semakan Keputusan Matrikulasi Sesi 2014/ 2015 KPM Online
Semakan Keputusan Matrikulasi Sesi 2014/ 2015 KPM Online

Adik-adik, ibu-ibu, bapa-bapa... Cepat semak...mana tau ada rezeki... klik gambar untuk pautan asal

Read more »

Segmen First Annivessary Blog Asha Lya
Segmen First Annivessary Blog Asha Lya

Segmen dijalankan bermula 25.04.2014 (Jumaat) dan tamat 05.05.2014 (Isnin)

Read more »

‘Neraka’ Skype
‘Neraka’ Skype

Kuala Lumpur: “Patutlah sepanjang 10 minit perbualan kami melalui Skype, lelaki itu minta saya melakukan beberapa pergerakan bada...

Read more »

Aku Isterinya episod 14 - tonton online
Aku Isterinya episod 14 - tonton online

Aku Isterinya Ep 14 by f1579988990

Read more »

lawak santai : yang berlalu biarkan berlalu, biarkan sejarah menjadi kenangan
lawak santai : yang berlalu biarkan berlalu, biarkan sejarah menjadi kenangan

Al kisah di suatu petang. Le dadi dan le pale... Lawak sangat 

Read more »
 
Top