blog tak update sebab cik akak masih di kampung
blog tak update sebab cik akak masih di kampung

Selamat malam. Mesti tercari-cari mana cik akak kan. Cik akak balik bercuti di kpg. Sori sebab lama menyepi. Blog pon ...

Read more »

dua situasi tidak patut terjadi di sekolah
dua situasi tidak patut terjadi di sekolah

Kalau inilah yang akan jadi. Alamat hihihi. Tak boleh jadi nie haha. Kurang faham bahasa. Memang pernah terjadi hahaha  ...

Read more »

pantun cinta tak kesampaian hihi
pantun cinta tak kesampaian hihi

Tak tahu nak buat apa nie. Habis dah fikir. Nak buat entri soal apa. Entri cinta? Mana boleh buat entri cinta. Aura rasa tak...

Read more »

cik akak...
cik akak...

Lain macam je tajuk hahaha  Saja tak tau nak buat apa  Dulu wajah inilah yang sering menghiasi setiap entri. Tapi kini mem...

Read more »

ranking alexa terkini 10.04.2014
ranking alexa terkini 10.04.2014

Ranking alexa terkini blog cik akak.

Read more »

Kampung Tian, Matu - Tetap dalam ingatan cik akak
Kampung Tian, Matu - Tetap dalam ingatan cik akak

http://kampungtian.blogspot.com/ blog yang memperkenalkan kampung cik akak di mata dunia.. Chewah..berangan je cik akak nie..h...

Read more »

Hanis Zalikha dan Fadlan Hazim dalam JODOH SIRI 2
Hanis Zalikha dan Fadlan Hazim dalam JODOH SIRI 2

SIRI Jodoh, yang dikatakan menyamai sebuah rancangan popular benua Eropah, The Bachelor akan menemui penonton dengan siri kedu...

Read more »

Bukan kerana aku tak cinta episod 55, episod 56, episod 57, episod 58, episod 59 dan episod akhir 60 - akan menyusul minggu depan
Bukan kerana aku tak cinta episod 55, episod 56, episod 57, episod 58, episod 59 dan episod akhir 60 - akan menyusul minggu depan

Mesti ada yang teruja kan...tak lama lagi tamat drama nie... Tinggal dua minggu je lagi.... Bakal menyusul minggu depan epis...

Read more »

Kenali Makanan Tradisi orang Sarawak : "Terung Asam Dayak"
Kenali Makanan Tradisi orang Sarawak : "Terung Asam Dayak"

Bukan buah epal atau buah limau ok... Salah satu makanan tradisi makanan orang bumiputera sarawak... " Terung asam Daya...

Read more »

Sebenarnya saya tengah cari isteri saya....
Sebenarnya saya tengah cari isteri saya....

Mesti ada yang tergelak-gelak tengok entri cik akak nie.. Serius....macam nak guling-guling je gelak.. Kalau cam nie gayanya... ...

Read more »

Tak de idea nak upkan entri
Tak de idea nak upkan entri

Macam tak de idea je cik akak nak upkan entri nie.. Senyap sekejap.....

Read more »

Jika sayang...jagalah hatinya dan jangan disakiti
Jika sayang...jagalah hatinya dan jangan disakiti

Jangan tak mengaku pula...haha.... Kemain lagi ayat awek eh.. Sedangkan tak pernah setia... biasalah kita manusia...memang tak...

Read more »

Bukan Kerana Aku Tak Cinta Episod 54
Bukan Kerana Aku Tak Cinta Episod 54

Tonton Online : Episod 52   Tonton Online :  Episod 53 Tonton Online :  Episod 54 Full Episod SINI kredit kepal...

Read more »

Aku Isterinya episod 5 - tonton online
Aku Isterinya episod 5 - tonton online

Ingat lagi tak drama sebenarnya saya isteri dia. Gandingan mantap tiz zakiah dan izzue islam. Serius memang minat giler dengan ...

Read more »

aku mencari
aku mencari

Read more »

pantun cinta : teruna dan dara
pantun cinta : teruna dan dara

Selamat malam kekasih hati, Tidurlah mata tidurlah hati, Diri ini sedang menanti, Esok lusa ketemu lagi. Rindu teruna pada s...

Read more »

macam tak percaya je
macam tak percaya je

Anak itik naik kapal, Naik kapal bersama nakhoda, Dulu-dulu memang aku hafal, Tapi sekarang nie aku boleh terlupa. Hitung sa...

Read more »

jerawat serius cik akak tak suka
jerawat serius cik akak tak suka

Ukss lain macam je muka cik akak nie. Serius rimas..hahaha  Biasalah perempuan.. Sikit-sikit rimas bila timbul jerawat di muka...

Read more »

aku isterinya episod 6 - review novel
aku isterinya episod 6 - review novel

Marah lah sepuas hatimu, Cari makilah selagi kau terdaya, Hina lah aku selagi kau mampu, Tapi....kenapa aku tak pernah mampu...

Read more »

kenali makanan tradisi orang sarawak  : daun sabung
kenali makanan tradisi orang sarawak : daun sabung

Hutan negeri sarawak bukan sebarang hutan tau. Memang kaya dengan pelbagai makan unik. Tak percaya datang sarawak. Percaya ata...

Read more »

Bukan Kerana Aku Tak Cinta Episod 53
Bukan Kerana Aku Tak Cinta Episod 53

Tonton Online : Episod 53 Full Episod SINI Bakal Menyusul episod 54 "Sifat jebat yang tenang dan baik hati telah...

Read more »

akaun nuffnang cik akak buat hal...tolong blogger
akaun nuffnang cik akak buat hal...tolong blogger

Binggung gak cik akak dengan akaun nuffnang cik akak nie. Semalam tengok earning rm40.20... Lepas tu semak balik pagi tadi rm 38...

Read more »

Kenali Makanan Tradisi Orang Sarawak : Buah Pidada
Kenali Makanan Tradisi Orang Sarawak : Buah Pidada

Kenal tak dengan buah hijau dan berbintang nie.... Memang cantik anggun lagi bergaya... Buah Pidada.....serius macam pelik j...

Read more »
 
Top