blogger bijak adalah blogger yang menulis dari hati
blogger bijak adalah blogger yang menulis dari hati

Tengah layan perasaan jiwang dengan asam pedas buatan cik akak. Lantas cik akak ada idea untuk menulis. Walaupun tidak sehebat m...

Read more »

cik akak dengan aktiviti hujung minggu nya
cik akak dengan aktiviti hujung minggu nya

Salam hari minggu. Wah dah tak meriah blog cik akak sekarang nie. Maklumlah cik akak jarang blogwalking. Cuma semang...

Read more »

alahai lama tak meragam
alahai lama tak meragam

Lama dah tak tengok cik akak meragam kan Apa pula mimpi nie huhu. Hari nie rajin lak nak mengedik dengan kamera nie. Tengok ad...

Read more »

persoalan kenapa jodoh lambat?
persoalan kenapa jodoh lambat?

Salam jumaat warga blogger yang disayangi. Semoga dilimpahi dan dilindungi. Semoga jumaat ini dan seterusnya kita masih bernaf...

Read more »

kadang yang terindah, bukanlah yang terbaik
kadang yang terindah, bukanlah yang terbaik

Aku ingin mahligai yang indah.. Tapi hanya pondok kecil yang aku perolehi. Aku inginkan kereta mewah. Tapi aku hanya mampu...

Read more »

Melamar & lamaran si dia
Melamar & lamaran si dia

Melamar & lamaran si dia Oleh Murshid Eunos Mustahil kamu hanya ingin bercinta dan menikmati saat indah itu semata-mata ...

Read more »

rintihan hati si gadis berlesung pipit - part 1
rintihan hati si gadis berlesung pipit - part 1

Aku lah gadis berlesung pipit. Punyai hati yang lembut. Punyai jiwa yang mudah terkesan. Tapi aku gadis berlesung pipit sent...

Read more »

PENERIMA BR1M BAKAL TERIMA TAMBAHAN RM300 TAHUN DEPAN
PENERIMA BR1M BAKAL TERIMA TAMBAHAN RM300 TAHUN DEPAN

Read more »

cik akak orang Malaysia lah. jangan tertipu pada nama nao mei tu
cik akak orang Malaysia lah. jangan tertipu pada nama nao mei tu

Kalau tengok follower google+ cik akak tu. Memang ramai yang follow cik akak Tapi cik akak tak updates status kat google+. K...

Read more »

DRAMA : KUSINERO CINTA - JERICHO ROSALES
DRAMA : KUSINERO CINTA - JERICHO ROSALES

Drama ini bakal ditayang di astro HD. Menggantikan drama bukan kerana aku tak cinta. Lepas nie kompem meletop letop drama nie. ...

Read more »

wordless wednesday : INGINKAN PERUBAHAN DALAM HIDUP PERLU ADA USAHANYA
wordless wednesday : INGINKAN PERUBAHAN DALAM HIDUP PERLU ADA USAHANYA

Read more »

SEMAKAN KEPUTUSAN PEPERIKSAAN SPM 2013
SEMAKAN KEPUTUSAN PEPERIKSAAN SPM 2013

Kalau zaman cik akak dulu mana ada cara macam nie.. Nak tahu keputusan kena tunggu hari pengumuman je.. Sekarang ni semua mudah......

Read more »

pelakon popular filipina jericho rosales dalam drama kusinero cinta
pelakon popular filipina jericho rosales dalam drama kusinero cinta

Drama terbaru : kusinero cinta

Read more »
 
Top