pesawat hilang : MAS MH370
pesawat hilang : MAS MH370

Isu pesawat MAS MH 370 hilang. Cik akak pun tak terlepas ingin tahu isu seterusnya. Buka tv mesti nak tengok isu terbaru. ...

Read more »

pergi tak bermakna tak berjodoh
pergi tak bermakna tak berjodoh

Bila kita sayangkan seseorang. Tapi seseorang itu bukan bilik kita. Biarlah kita bawa diri. Pergi tak bermakna tak berjodoh....

Read more »

hai ubat hai ubat.....emm
hai ubat hai ubat.....emm

Geli nyawa nak makan ubat nie. Manusia tak suka ubat memang macam tu lah. Macam-macam alasan. Yang warna oren tu elok la...

Read more »

sakit itu ujian kesabaran hati
sakit itu ujian kesabaran hati

Salam jumaat blogger Hari ini cik akak nak pergi klinik. Nampak nya makin melarat je batok cik akak nie. Tido malam tergangg...

Read more »

burger grill sarawak
burger grill sarawak

Inilah menu malam cik akak. Burger grill sarawak. Makan burger nie perlukan cara unik. Kena guna sudu dan garpu.hahaha. ...

Read more »

gempak : MR:isteri fail cerai dua kali, masalah rumah tangga bukan kerana hanez
gempak : MR:isteri fail cerai dua kali, masalah rumah tangga bukan kerana hanez

Susah nak cakap soal nie. Kena banyak hati yang perlu kita jaga. Bila isu nie kuar. Cik akak pun terkesan hatinya. Maklumlah ...

Read more »

cpuv visa travel happy dah kredit
cpuv visa travel happy dah kredit

Semalam pagi-pagi buka nuffnang. Tengok earning ada bertambah sikit. Rupanya dah kredit cpuv cik akak. Jumlah rm2.33. ...

Read more »

misteri penunggu malam
misteri penunggu malam

Bila senja melabuhkan mentari nya. Malam aku didatangi tetamu-tetamu yang memang di undang. Tapi kenapa harus dingin malam baru men...

Read more »

lancome hypnose pilihan cik akak
lancome hypnose pilihan cik akak

Minyak wangi yang cik akak baru beli tau. Wangian nya memang jiwa cik akak. Lembut manis emm mesti terbaik. Harga rm65.0...

Read more »

tutorial kreditkan topup celcom ke nombor pengguna lain
tutorial kreditkan topup celcom ke nombor pengguna lain

Kali ini datang pula dengan tutorial untuk celcom. Sebab ada blogger yang bertanya. Alhamdulillah cik akak akan jawab satu pers...

Read more »

tutorial : masukkan topup digi ke nombor lain
tutorial : masukkan topup digi ke nombor lain

Wah wah tayang makhluk kuning nie jap. Hihi...siapa tak kenal dengan lembaga kuning yang berhantu nie. La sekarang nie cik ak...

Read more »

tips yang cik akak gunakan untuk dapatkan income nuffnang
tips yang cik akak gunakan untuk dapatkan income nuffnang

Tengok komen kat atas tu. Cik akak printscreen jap. Nuffnang nie memang membinggungkan. Mana tak nya. Bertahun-tahun letak ...

Read more »

ww : bayaran nuffnang kali kedua
ww : bayaran nuffnang kali kedua

Read more »

PERHATIAN BLOGGER : SENARAI PEMENANG UNTUK MINI GIVEAWAY MASIH TAK DAPAT DIUMUMKAN LAGI. HARAF MAAF
PERHATIAN BLOGGER : SENARAI PEMENANG UNTUK MINI GIVEAWAY MASIH TAK DAPAT DIUMUMKAN LAGI. HARAF MAAF

PERHATIAN BLOGGER YANG JOIN MINI GIVEAWAY CIK AKAK. PEMENANG BELOM DAPAT DIUMUMKAN. SEBARANG PERTANYAAN SILA HUBUNGI FACE BOOK ...

Read more »

cik akak kakar sarawak....faham ke tak nie
cik akak kakar sarawak....faham ke tak nie

Baca dah fahami hihi. Entri cik akak yang menggunakan word melayu sarawak Slow 2 baca ye blogger. Faham pun kena slow slo...

Read more »

salah kah aku curang
salah kah aku curang

sekali sekali bukan sekali aku jatuh cinta. Tapi dah berkali kali. Hingga aku tak mampu nak ingat siapa si dia yang pernah melawat ...

Read more »

projek memikat suami
projek memikat suami

PMhubby by faizalmustaza95

Read more »

cantik itu loan dunia
cantik itu loan dunia

Wanita adalah perhiasan dunia. Sebaik-baik perhiasan adalah wanita solehah. Situasi  Renung-renung kan lah. Cantik mema...

Read more »

Mengulit kenangan -DATA
Mengulit kenangan -DATA

Malam nie rasa sepi je blog cik akak. Dari dok Sepi je. Jom lah kita santai malam. Sambil mengenang nostalgia lama. Lagu fav cik ...

Read more »

aku mengeluh bukan bermakna aku mengalah
aku mengeluh bukan bermakna aku mengalah

Hebat betul ujian .MU YA ALLAH. Hanya mampu aku berserah. Menadah tangan memohon Di lapangkan hati dalam setiap ujian mu.. ...

Read more »

rindu penulisan cik akak
rindu penulisan cik akak

Ya ALLAH apa sudah jadi. Blogger cik akak hilang semangat berblog. Maaf sahabat maaf teman. Mungkin terkurang idea tahun 2014 nie...

Read more »

good morning blogger
good morning blogger

Salam isnin semua. Ukh malas nak turun kerja. Hihi lama bercuti jadi malas lak kan.

Read more »

mimpi rakan blogger
mimpi rakan blogger

Semalam cik akak mimpi rakan blogger. Entah kenapa dia boleh hadir dalam mimpi cik akak. Kenal pun cuma di alam maya. Y...

Read more »
 
Top