Doa Putus Cinta
Doa Putus Cinta

Pergilah jauh-jauh rasa kesedihan..... Aku ingin bahagia setika...... Mengeluh bukan cik akak...... Menerima itu yang cik akak da...

Read more »

Relakan Jiwa - mengingatkan aku kepada si dia
Relakan Jiwa - mengingatkan aku kepada si dia

Tengok Anugerah meletop sekejap tadi... Ingatkan nak hiburkan kesedihan hati ini..... Tak semena-mena....makin sedih lak cik akak.....

Read more »

Bila aku putus cinta....rasanya aku tak mampu
Bila aku putus cinta....rasanya aku tak mampu

Payah bila cik akak sendiri putus cinta.... Kalau setakat cinta itu hanya kami berdua yang tahu.... Tak pe gak....ini planing...

Read more »

Jangan berjanji bila niat menyakiti
Jangan berjanji bila niat menyakiti

Inilah yang terjadi kepada facebook couple cik akak..... Buang cik akak sampaikan facebook pun cik akak tak boleh tengok.... wu...

Read more »

Tak nak Komen blog
Tak nak Komen blog

No comment..... bermakna cik akak tak nak komen..... Penat-penat je cik akak komen...tapi tak de yang komen blog cik akak... ...

Read more »

Al-kisah di suatu petang
Al-kisah di suatu petang

Al-kisah di suatu petang...hihi... cik akak hampir-hampir putus cinta dengan blog purple cik akak nie... Tulah...siapa soh gatal ...

Read more »

Resepi Kebahagiaan
Resepi Kebahagiaan

Dalam menyemai bibit-bibit cinta.... Kekadang merajuk ada.....menangis ada....marah pun ada.... Benci belum lagi..hahaha... Alh...

Read more »

Mengampu Majikan
Mengampu Majikan

    Salam jumaat... Renungkan sejenak.... Anda di mana???    Sumber : Facebook  

Read more »

Alahai baju bunga-bunga juga yang dia orang suka
Alahai baju bunga-bunga juga yang dia orang suka

        Amboi hari nie...baju yang cik akak pakai dah jadi isu lak kan...hihi.. Segan lak cik akak orang dok puji baju cik akak.....

Read more »

Salam Jumaat
Salam Jumaat

Read more »

Urgent: Semak kotak komen anda- khususnya buat blogger yang join mini giveaway cik akak
Urgent: Semak kotak komen anda- khususnya buat blogger yang join mini giveaway cik akak

Kepada semua blogger yang join mini giveaway cik akak... Mohon semak kotak komen anda..... Sebab ada berapa blog cik akak ter...

Read more »

Resepi Cinta
Resepi Cinta

      Inginkan cinta sampai ke jinjang pelamin.... Senang je.....bukan susah mana pun.... Mari-mari cik akak ajar tips-tips te...

Read more »

Panas
Panas

    Panas cuaca hari nie....huhu... Tak bw blog pun malas... Ingat nak balik kerja je ni.... Ada jam dinding tu cik akak p...

Read more »

Pelarasan tarif insurans diluluskan
Pelarasan tarif insurans diluluskan

          KUALA LUMPUR 4 Feb. - Bank Negara Malaysia (BNM) telah meluluskan pelarasan kadar baharu tarif insurans kenderaan ...

Read more »

Nuffnang kembali
Nuffnang kembali

    Akhirnya nuffnang kembali..... Walaupun sekejap cuma.... jom-jom klik...    

Read more »

'Saya sayang kamu berdua' - Ashraf Muslim
'Saya sayang kamu berdua' - Ashraf Muslim

    Komen cik akak : inilah yang dikatakan takdir dan ketentuan Allah..Mendatangkan sesuatu ujian untuk mematangkan sesorang...Memberi ...

Read more »

Bicara cinta 44 : aku dan dia
Bicara cinta 44 : aku dan dia

    Bila semalam cinta itu mengamit hati.... Lantasan tangan dihulur meraih erti kasih sayang... Lantaran jiwa menyulam bibit-bibit...

Read more »

Jom Blogger : Promosi MINI GIVEAWAY- Masih berlangsung
Jom Blogger : Promosi MINI GIVEAWAY- Masih berlangsung

jom atuk, nenek, pakcik & makcik... Join mini giveaway cik akak nie.... Syarat boleh buat slow-slow...hihi... Jom-jom....ada ...

Read more »

Akukah yang patut dipersalahkan..dimana janji mu dulu
Akukah yang patut dipersalahkan..dimana janji mu dulu

      Sedih gak tengok wajah ayu cik akak nie... bertukar menjadi hijau...hahaha.. siapa yang patut di persalahkan... aku...d...

Read more »

WW : sibuk
WW : sibuk

          SORI BLOGGER.... CIK AKAK SIBUK SANGAT.... NANTI CIK AKAK DATANG SINGGAH....   SALAM RABU 

Read more »

Giveaway 5K Dunia sebenar Shida
Giveaway 5K Dunia sebenar Shida

Assalammualaikum, peace upon you. Dijemput semua memeriahkan lagi Giveaway 5K Dunia sebenar Shida (klik banner untuk join) dengan had...

Read more »

[promo] Projek Memikat Suami Episod 8
[promo] Projek Memikat Suami Episod 8

Klik video promo.... Makin best je....makin best je..... Tapi cik akak tak nak komen...huhu.... Part nak tackle suami tu....

Read more »

Alexa.com
Alexa.com

Kalaulah ini duit...blink-blink bi mata cik akak..hahaha.. Dapat cik akak bagi free kat korang... Seratus seorang pun okey... ...

Read more »
 
Top