Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Monday, December 8, 2014

Uniques Dan View Nuffnang Mingguan Blog Cik Akak

♥ Assalamualaikum ♥
DATEUNIQUESVIEWS
Dec-019411205
Dec-028521106
Dec-038911150
Dec-049281253
Dec-059461210
Dec-06607845
Dec-07693948
Total58587717
Buka akaun nuffnang...macam ada sesuatu nak dikongsikan eh..haha...
Biasalah idea tak mai lagi...sebab malas membaca entri blogger lain..haha...malas tu hanya alasan..haha..tapi hakikatnya kesibukan dan line internet tak mengizinkan..haha..

Bila aku kaya...nanti aku beli semua line internet kat Malaysia nie..haha..marah nampak...

Sebenarnya cik akak nak kongsikan uniques dan view nuffnang cik akak...bukan nak menunjuk-nunjuk...tapi hakikatnya semakin hari semakin merosot nampak....

Seperti blog cik akak dah hilang peminat..haha...amboi macamlah blog dia meletop-letop kan..haha..saja je tu..tak salah cik akak berangan-angan sampai ke bintang...  boleh lah cik akak gapai bulan sekali..haha...oh tidak..betapa besarnya angan cik akak...

Dulu uniques dan view nuffnang memang meletop-letop...tapi sejak kehilangan laptop kesayangan....masa berblog adalah terhad dan blogwalking pun terhad juga....berbekalkan nasi berlauk kicap...nampaknya...kini blog cik akak umpama mati tak mahu...hidup pun segan..haha..apa boleh buat...pemiliknya ada sebab dan alasan tertentu....

Blog yang hadir dengan ungkapan cinta...tapi kini...cinta itu hilang dimamah usia..hahaha...menghilang dan terus menghilang...hinggakan...cik akak tak de idea nak menulis soal dan kisah cinta...haha...

Apa yang ada dengan blog cik akak sekarang...hanyalah....tulisan yang santai....ikut mood dan adakalanya...satu hari langsung langsing tak ada entri...mana zaman kegemilangan blog ini dulu...sehari boleh menghasilkan 20 lebih entri untuk tempoh satu hari...hahha...

Kemana hilangnya sangat itu...haha...

15 comments:

  1. olooo jgn sedey2 ye cik akak.. jatuh pun zaza tetap tak boleh kalahkan kehkeh..

    ReplyDelete
  2. lebih kurang sama la trafik blog kite..malas nak menaip..sebulan lbh kurang 3 entri je..haha

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. wow tingginya view.

    tahniah cik akak

    ReplyDelete
  5. Nanti belanja saya makan ya hahaha

    ReplyDelete
  6. impress kak mieja tgk...tahniah...banyakkkkk tu...:)

    ReplyDelete
  7. Kire okeylah tu cik akak! MamaBiha punye blog minggu2 pon xde cenggini tau... :D

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah Tahniah ya Cik Akak ..Banyak tuu ..

    ReplyDelete
  9. Ok tu sis..kathy takda pun mcm tu..

    ReplyDelete
  10. Msh ok pun tu cik akak, lya sikit lagi dari tu

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN