Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Tuesday, December 23, 2014

Teruja !!! Dah Boleh Cashout Lah Nuffnang Cik Akak

♥ Assalamualaikum ♥

cik akak
RM 40.35

Dah boleh cashout lah Nuffnang cik akak.
Alhamdulillah.tunggu hujung bulan nie..insyAllah dah boleh cashout dah..

Tak sangka...pada mulanya..cik akak yang tak kenal apa iklan nuffnang..akhirnya boleh juga bermanja-manja dengan ringgit nuffnang...

Kalau dah dikumpul sekali cash out...banyak juga tu..dapat beli seketul handphone..haha..

Asal penuh je...gatal tangan nak cash out...tak banyak pun..dapat belanja beli satay RM10.00 pun dah syukur..kiki..

InsyaAllah..nak kumpul untuk bajet raya Tahun 2015. Amboi...awal dah merancang..hihi..biasalah..orang bujang kena saving bajet awal-awal..

Nak beli baju ibu lagi....baju adik bongsu lagi....tinggal cik akak sorang je lagi yang tak kawen..kenalah cik akak jadi orang kuat..haha...ada adik lelaki..depa beli lah sendiri..depa kan kerja...tanggungan cik akak cuma ibu dan adik bongsu je..

Dah tengok tarikh raya akan datang..emm..awal.betul..dapat saving seratus sebulan pun dah berbaloi..

Nak harapkan kakak dan adik beradik yang dah nikah...nampaknya boleh lah mereka tolong sikit2 kan..

Tu pasal nak simpan duit nuffnang untuk belanja raya..haha..berangan je lebih..entah2 dah penuh..mesti gatal nak cashout..hihi..

11 comments:

  1. Semangat nak mengumpul ni..chaiyok sis..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..semangat waktu tu je kak..hihi

      Delete
  2. Hehe. PG pun tgh semangat kumpulkan earning nuffy semula ;)

    ReplyDelete
  3. Saya jauh lagi nak cash out kan huuu

    ReplyDelete
  4. saya tak paham dgn nuffnang ni..huhu. best jugak dapat simpan duit raya.. tak banyak pun, at lez blh tambah2 juga kan..

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah rezeki cik akak. dapt juga beli apa yang patut kan :)

    ReplyDelete
  6. Bagus cik akak... Alhamdulillah, semua tu rezeki dari Allah kan...

    ReplyDelete
  7. Cptnya earning akak naik..bajet jgn x bajet

    ReplyDelete
  8. semoga bertambah murah rezeki cik akak..

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN