Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Friday, December 12, 2014

Dress Labuh Dan Jubah Pilihan Cik Akak...

♥ Assalamualaikum ♥

Dress labuh beli kat zalora...memang best...
Saiz cik akak XS je...harga mampu milik RM29.00...dah beli 2 minggu lepas..

Tahun 2015 tidak lama lagi akan bertandang...so plan dah siap nak bajetkan duit untuk sambutan hari raya. InsyaAllah...

Baju tahun akan datang..insyaAllah beli je kat zalora...dah tengok mana satu yang hendak dibeli..hihi..pilihan cik akak jom kita santai dengan dress labuh dan jubah di zalora.com.my

Ada 8 pasang semuanya..eh. eh..cik akak nak beli semua ke..hihi..insYaAllah .cik akak akan beli semuanya...bajet raya tahun 2015..hihi..

Bajet mampu milik nie tau..harga pasaran rm100 ke bawah...murah dan berbaloi...hihi...
Murah...murah..jom bershopping online




5 comments:

  1. semua cantik2! terus rasa mcm nk shopping walau dh takde bajet. haha

    http://belogcikoreo.blogspot.com/2014/12/weekend-yg-bermanfaat.html

    ReplyDelete
  2. wahhh cantik2.. kak cik pakai mesti cantik

    ReplyDelete
  3. semuanya cantik-cantik..rambang mata

    ReplyDelete
  4. lawa2 lah semua pilihan cik akak hehe ^^ ina pun sama cik akak beli baju under 100, kalau lebih tu ummi pikir dua kali..

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN