Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Tuesday, December 2, 2014

Cik Akak Masih Tak Dapat Kemaskini BR1M 2015

♥ Assalamualaikum ♥

Dah hari kedua cik akak nak kemaskini BR1M 2015. Tapi entah kenapa tak boleh..
Masuk semua detail yang dia nak..masih juga tak dapat...entah kenapa eh....

Suruh masuk email..cik akak masukan email...suruh masuk nama dalam kad pengenalan...semua dah on ready..masuk nama ibu sekali lagi tu..no phone bagai...masih juga begitu...tak boleh..

Korang yang dapat BR1M 2015 dah kemaskini ke...tolong cik akak juga..kena buat awal-awal nie..mana tau cik akak lupa ...hihi..biasalah kalau dah tangguh2 memang salu je lupa...

Emm memang bikin sentap je..kalau dah updates baru lega...bukan nak updates banyak pun..nak tukar gaji je...hihi ..gaji dah naik kan...mestilah kena tukarkan...


3 comments:

  1. hehe xdpt tolong la akak sayang.mybe sistem jam kot sb ramai sgt yg update.

    ReplyDelete
  2. owh ... senang jer ni cik akak ... klik jer BR1M kat entry saya ( promote nih heh heh ) lepas kul 12 mlm ... saya dah buat smlm . clear jer ... heeee

    ReplyDelete
  3. sebab ramai sangat kot yg update..tu yg jammed..

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN