Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Tuesday, December 9, 2014

Berapa kali Korang Charges Handphone Korang?

♥ Assalamualaikum ♥


Berapa kali korang charges bateri handphone korang?

Tiada dinafikan lagi....bila kita menggunakan smartphone mahupun tablet untuk online blog ataupun laman sosial lain terutamanya facebook or wechat...semestinya bateri phone korang cepat habis kan....

Kebiasaan cik akak chaz hp cik akak...sekali malam...sekali siang...itu pun hanya bertahan 12 jam sahaja..hihi..

Cik akak guna online blog je...kadang santai tengok fb je...wechat wasap 24 jam on...kadangkala tak juga mesej..tapi bateri pun cepat habis...huhu...

Lepas nie kena ada bateri sampingan kot..haha...power bank dah ada...tapi jarang pakai..hihim..chaz untuk waktu tergugat je..haha...

Phone korang macam mana pula...sama ke...bateri cepat habis kalau online blog..haha......

Ok lah...cik akak nak chaz phone lok ok...q

13 comments:

  1. haha,saya charge tak tentu...
    sebab kadang2 sehari tu saya tak main hp sangat...
    hehe :D

    ReplyDelete
  2. sekali jer cik akak guna plug, lagi sekali guna powerbank...

    ReplyDelete
  3. Cik akak, saya tu kekadang 8 jam dah ahis bateri kalau online non stop,,so,,solusinya adalah powerbankkk

    ReplyDelete
  4. Sama kot ;D Selalu dekat mok malam mesti bateri tinggal dalam 30% mcm ya.

    ReplyDelete
  5. 2 kali juga . mlm n siang . cepat habis sbb main game .

    ReplyDelete
  6. sy klo ari keje skali sehari je.time mlm tu...kalo ari cuti memang 2x sbb ank buat main tgk video ABC dia hehe

    ReplyDelete
  7. X terkira,tpi paling byk pun 3 kali sehari.

    ReplyDelete
  8. X terkira,tpi paling byk pun 3 kali sehari.

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN