Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Friday, December 5, 2014

AFF SUZUKI CUP 2014 - Jadual Separuh Akhir Pertama Dan Kedua Malaysia Bertemu Vietnam Manakala Philippines Bertemu Thailand

♥ Assalamualaikum ♥

Blogger perlu tahu..cik akak salah seorang peminat bolasepak tau..haha..
Ini kes gara-gara Malaysia berjaya mengalahkan Singapura...
Terus je melekat depan tv kan....lepas nie plan nak tengok separuh akhir pertama dan kedua...Mudahan rezeki masih memihak kepada Team Malaysia..

Nampak tak..haha..minat sangat...siap letak jadual perlawanan yang akan datang...
Senang sikit nak alert diri sendiri..haha...

Separuh Akhir Pertama

Malaysia Bertemu Vietnam 
Tarikh : 07 Disember 2014
Jam : 8.00 Malam
Lokasi : Stadium Shah Alam Selangor

Separuh Akhir Kedua

Vietnam Bertemu Malaysia
Tarikh : 11 Disember 2014
Jam : 7.00 Malam
Lokasi : Stadium My Dihn Hanoi, Vietnam




5 comments:

  1. he he he, saya tak minat bola, jadi memang tak ambik port pun cik akak...tapi baguslah cik akak minat...asalkan cik akak happy, Farah pun happy untuk cik akak... he he he...

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum .. Tk sbar jga ni Cik Akak .. Start 'brjinak-jinak' tngok bola pun lpas hri tu mnang tmpat ktiga futsal.(ada buat entri) haha :3 *I'm a keeper* hehe..
    Tpi sye jnis klau tngok bola, part2 yg(seram) confirm muka ttup dgn bntal.
    Org lain part2 mcm tu lh nk tngok. hihi.
    Papepon inshaALLAH malaysia akn mnang !
    *member ingtkn,"time camera zoom 'aurat' pemain, kena cpt2 alihkan mata.."*
    hehe :)

    ReplyDelete
  3. Datang jalan dekat sini yee CIK AKAK . Lepas tngok entry Cik Akak yg terdahulu (Cashout Nuffnang) , tiba2 rasa macam tertarik jee dngan entry cik akak ni .. And then, last but not least, CIK AKAK pon minat bola, same goes to me . Tak lelaki la klau tak minat bola *thats me . DONE FOLLOW cik akak . Kalau rasa snyi, jenguklah pulak BLOG kita ye CIK AKAK NAO MEI . BYE2 . Nak REVIEW BLOG pon boleh . Followers dah menurun ni . kah3 . Assalamualaikum . May ALLAH Bless US All .

    ReplyDelete
  4. cik akak ni baru mnt ya..nk quiz cikit la..sape kapten pasukan malaysia? sape coach dia? bila last menang suzuki cup? haa...kantoi...apa pn teruskan menyokong harimau malaya..

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN