Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Sunday, November 30, 2014

Terjebak Oh Terjebak

♥ Assalamualaikum ♥


Terjebak oh terjebak...
Syukur masih belum terjebak lagi...
Cik akak masih tak terjebak lagi...
Tapi adik cik akak 24 jam dengan games nie...

Perang kita perang....

Adik cik akak dah terjebak..sampai waktu makan pun sibuk tekan itu tekan ini...

Malam pula..entah jam bila baru nak tidur..
Layan games nie...kalau kita sakit...tak kan games clash of clans nie nak bantu...oh jauh sekali..

Permainan nie korang boleh install di google play je..

Nak terjebak..pergilah install...cik akak dah install kat tablet cik akak...tapi tak main lagi..hihi..

8 comments:

  1. member pon ramai duk main game ni..nsib baik sy lom terjebak..sbb penyakit dota 2 lom sembuh lg..huhu

    ReplyDelete
  2. rasa mcm nk jebakkan diri jugak lah ke kancah ke'game"an ini..hoho

    ReplyDelete
  3. Best sangat ke game ni? Hahaha

    ReplyDelete
  4. kawan2 Za pun pakat dok main game ni..

    ReplyDelete
  5. salam singgah petang cik akak...kat tab Diana hanya ada satu games jer...games pou..hehe...tak nak install games banyak2...

    ReplyDelete
  6. X nak terjebak dalam games nie...bila main dh tak ingat dunia dah.

    ReplyDelete
  7. Husband lya gila main game ni, lya just suka pi collect money nya je hihi

    ReplyDelete
  8. cik manis tak minat sangat main game ni :)

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN