Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Friday, October 31, 2014

Dah Cashout Nuffnang

♥ Assalamualaikum ♥


Cik akak dah cashout earning Nuffnang cik akak...
Lama juga nak kumpul banyak tu..haha..
Maklumlah kita bukan blogger otai dan femes..hahaha..
berbulan-bulan baru penuh tau...
Tapi janji rezeki Allah bagi tu tetap ada....sejak setahun lebih menulis blog....
banyak juga nuffnang sharing duit kat cik akak.....terima kasih blogger sentiasa membantu cik akak...

Lepas nie kena tunggu 1 bulan 14 hari untuk depa keluarkan cek cik akak....Alhamdulillah..

22 comments:

  1. wahh... tahniah... at least dapat jugak cash out tiga digit...

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah rezeki,sikit banyak pun tetap rezekikan kak :)

    Salam Jumaat akak

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah banyak tu.. kita baru pestime.. yer lah blog pun ada time jer.. heheheh

    ReplyDelete
  4. kak, duit tu kumpul then buat belanja dtg kl...hehehe

    ReplyDelete
  5. byk gak tu cik akak..
    rezeki...rezeki..:)

    ReplyDelete
  6. Byknya cik akak..jeles ni.lya sertus pun susah nak kumpul

    ReplyDelete
  7. waaa..
    ok sgt tu dh byk kali cashout
    MG belum lg ..huhu

    ReplyDelete
  8. banyaknya..rezeki cik akak..tahniah..

    ReplyDelete
  9. Wahhh...tahniah! Dah banyak kali jga la dah cashout! Best² ☻

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum dan salam singgah petang cik akak....Alhamdulillah dan tahniah cik akak....bestnya dapat cashout....

    ReplyDelete
  11. Tahniah. SR ni tengah menanti cek dari nuffnang sampai ke rumah.

    ReplyDelete
  12. Assalammualaikum... naomie,

    tahniah yer dah cash out..

    mselim3

    pls: tgh tunggu cek nuffnang gak nie,,,

    ReplyDelete
  13. perghh cik akak cik akak . banyak je dapat kan . congrate !

    ReplyDelete
  14. perghh cik akak cik akak . banyak je dapat kan . congrate !

    ReplyDelete
  15. perghh cik akak cik akak . banyak je dapat kan . congrate !

    ReplyDelete
  16. Wah...banyak tuh....sapa nk bg free2 kan...tahniah...

    ReplyDelete
  17. Dh 4 kli akk cashout?? Hbat la.. Hihi

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN