Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Tuesday, October 7, 2014

Contoh Memo Perhubungan Yang Santai Dan Simple

♥ Assalamualaikum ♥


alahai comel tak memo cik akak nie..hihi..
terbiasa buat cam nie...sampai kat ofis pun nak buat cam nie..hoho.
jangan cik akak dipersalahkan sebab cik akak terbiasa buat sebegini..kalau tak buat cam nie..cik akak cepat lupa..memo yang santai..lagi menarik..hihi..

elok lagi nie....kalau ada mood lebih memang siap ada gambar lagi tu..hahaha.

10 comments:

  1. Zumal pun sama, kalau tak tulis mesti lupa ^_^

    ReplyDelete
  2. bagus ni cik akak...saya pon sama...cuma bertampal2...tak tersusun macam cik akak ni...hihi

    ReplyDelete
  3. kalau saya guna reminder dekat Outlook =)

    ReplyDelete
  4. JM SELALU SAVE DALAM DRAFT HP JE...

    http://jmbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Cantiknya tulisan Cik Akak...memang santai memo Cik Akak ni....

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN