Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Monday, August 25, 2014

Jejak Followers Blog


Setahun lebih dalam arena dunia alam maya..
Banyak juga follower blog cik akak nie..
Ayat gempaq sikit kat situ..hahaha..bikin kontrovesi hangit.

Dalam 1800 jumlah follower du...
Mungkin hanya 100 orang je yang cik akak kenal..hihi.
Betul kan....biasa kita main follow blog je...lepas tu 
Tinggalkan jejak cam nie.

Saya dah follow...follow saya balik..hihi..

Kalau setakat follow...cik akak on je..
Kalau komen tu..hihi...hari ini ada esok lusa menghilang...
Ada ku kisah..haha...

Ayat serius sikit nie..terima kasih sudi follow blog cik akak nie.
Boleh juga tambah jumlah follower cik akak..hahaha..

15 comments:

  1. tahniah cik akak..cik nor dtg mcm chipsmore..haha

    ReplyDelete
  2. Sama2 cik akak..terima kasih juga follow blog akma...

    ReplyDelete
  3. eratkan hubungan di alam maya..hehe

    ReplyDelete
  4. ramai yg nak dijejak tu... jejak jgn sampai meninggalkan tapak ye... :)

    ReplyDelete
  5. pernah terbaca juga
    kadang followers ramai tak menjamin
    pageviews tinggi
    tapi nampak tinggi tu =)
    mungkin selesa jadi silent reader kot, cam saya =)

    ReplyDelete
  6. Uishh byk tu hhee apa pun tahniah buat Cik akak

    ReplyDelete
  7. klu 1800 follower semua komen setiap kali post kn meletop!!...hihi

    ReplyDelete
  8. banyaknya follower cik akak. tahniah ^^, saya baru 300 lebih. sobs.

    ReplyDelete
  9. Byk gak followers...bolehla kongsi sikit. hehe

    ReplyDelete
  10. ramai followe cik akak.. lumrah kan cik akak.. follower ramai, tapi yang singgah tak seramai itu setiap hari...

    ReplyDelete
  11. Wah...ramainyer follower Cik Akak....Diana punya follower tak nak bertambah2....hehe...

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN