Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Wednesday, August 27, 2014

Iklan yang mengganggu blog



Iklan yang mengganggu pergerakkan blog..
Paling tak suka kalau ada iklan sebegini.
Tengah-tengah kita sibuk bw mesti ada iklan sebegini...
Geram pun ada...

Kat blog cik akak ni ada iklan cam nie...
Entah dari mana wujudnya...cik akak pon tak tahu..
Puas dah cari dari mana punca datangnya iklan tu...
Tapi tiada hasilnya...

Biasanya timbul tenggelam je iklan tu....





19 comments:

  1. Sik suka juak iklan mcm tok. kaco jakkkkkk

    ReplyDelete
  2. Memang semak jeee iklan2 macam tu.. heeee

    ReplyDelete
  3. memang geram kalau ada iklan cam tu..

    ReplyDelete
  4. Letihlah bila blog kena iklan mcm tu.. tak tau punca mcm mana nak buang kan...

    ReplyDelete
  5. xkena lgi la ikln cmtu..wah! cik akak dah tukaq header..

    ReplyDelete
  6. kenapa bahagian entri akak ni bergegar? pening kepala saya.

    tapi, saya dah tag akak utk join segmen
    http://ainimrashihah.blogspot.com/2014/08/segmen-mrs-mustache-bloglist.html

    ReplyDelete
  7. Betul tu Cik Akak ..Kak Lya pon biasa kena ..Ok camni cuba Cik Akak g kat ujung belah kanan lappy ada yang BAR 3 tu klik pastu pilih HISTORY pastu pilih extension pastu Cik akak remove extension yang tak berkenaan macam SAVELOTS ke apa ke yang Cik Akak nampak tak BERGUNA ..masukkan jer dalam tong sampah ..CER CUBA CER CUBA jadi ke tak jadi ..

    ReplyDelete
  8. Kalau kena macam ni masa bw mmg geram jer rase ... Saya tak suka iklan cam tu ...

    ReplyDelete
  9. PC kat opis ni pun mcm ni bab tu lya lgi sng bw guna hf

    ReplyDelete
  10. a'ah kan..cik nur pun rasa grrrrr gak bile ade iklan2 cmnie..

    ReplyDelete
  11. Nasib baik nak bw guna hp jer...senang tak ada ganguan....hehe

    ReplyDelete
  12. x suka bila ada iklan menganggu..

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN