Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90
loading...

Wednesday, January 15, 2014

1st Mini Giveaway By Ainim Rashihah

Buat pertama kalinya, blog ini menganjurkan giveaway sempena menghargai para pengikut dan juga pembaca blog Ainim Rashihah. Sebagai salah satu usaha untuk menghargai sokongan kalian semua, Ainim nak adakan giveaway pertama blog ini.


Semua orang boleh sertai giveaway ini, tapi kenalah ikut syarat-syarat berikut:

1. Follow blog Ainim Rashihah, Add To Circle Google+ Ainimsuju, Follow Twitter Ainimsuju dan Like Fanpage Blog Ainim Rashihah
2. Buat satu entri bertajuk 1st Mini Giveaway by Ainim Rashihah
3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
4. Tinggalkan URL entri kalian ke dalam ruangan komen ini.
5. Tarikh tamat giveaway ini ialah pada 30 Januari 2014.

Pemenang akan diumum pada 6 Februari 2014 dan pemilihan pemenang adalah melalui random.org

16 comments:

  1. goodluck kak :) fae pun nak join hehe.

    ReplyDelete
  2. Terima kasih Kakak sebab sudi join segmen kita ya

    ReplyDelete
  3. Selamat Bersegmen dan semoga berjaya Cik Akak..

    ReplyDelete
  4. Singgah pagi :)
    All the best untuk Giveaway nie ^^
    Nad pun join, Jemput ke blog Nad :)

    ReplyDelete
  5. hye, dari segmen yg sama

    http://msredcheesecake.blogspot.com/2014/01/1st-mini-giveaway-by-ainim-rashihah.html

    ReplyDelete
  6. mama singgah dari segmen yang sama... :)

    http://www.mamaniza.com/2014/01/1st-mini-giveaway-by-ainim-rashihah.html

    ReplyDelete
  7. Terima kasih kerana join GA saya. Senarai pemenang dah diumumkan hari ni. http://ainimrashihah.blogspot.com/2014/02/senarai-pemenang-1st-mini-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  8. Eraz datang jenguk dari segmen : http://www.erazfadli.com/2014/01/1st-mini-giveaway-by-ainim-rashihah.html

    ReplyDelete

  9. :) ANDA DI TAG!!! SPECIAL GIVEAWAY {HADIAH - handphone MOTOROLA GOLD EDITION}

    http://www.tinynasweet.blogspot.com/2014/03/gitarboyz-aka-ninjaboyz-special-giveaway.html

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN