Ingatkan demam Love you mr arrogant dah berlalu....Rupanya ada lagi
Ingatkan demam Love you mr arrogant dah berlalu....Rupanya ada lagi

Antara drama yang popular ialah Setia Hujung Nyawa, Cinta Jannah dan LYMA. Mana satu yang paling best?  cik akak paling angau denga...

Read more »

Motivasi diri : jadilah orang yang senang tengok orang lain senang
Motivasi diri : jadilah orang yang senang tengok orang lain senang

Zaman sekarang nie.. memang cemburu sering melampaui batas... Biasalah kalau dah pegang title sombong dan bongkak.... Tengok oran...

Read more »

Santai
Santai

Mentang-mentanglah gaji naik.. Semua barang pun naik...hohoho.... senyum je lah.... Alolo...sweet nya....

Read more »

Andai Waktu Memanggil
Andai Waktu Memanggil

Opick feat. Fira FLO – Andai Waktu Memanggil Ya Rabbi beri kami Cahaya penerang digelapnya hati Jauh sudah langkah kaki Lewati ...

Read more »

Kalau tak suka pergi main jauh-jauh
Kalau tak suka pergi main jauh-jauh

Nampaknya ada yang tak duduk senang nie.... Musuh cik akak kot...cik akak senyum je lah sayang... Sebab cik akak memang tak nak gad...

Read more »

Pageview 08 November 2013 telah memberikan kejutan terbesar buat blogger cik akak
Pageview 08 November 2013 telah memberikan kejutan terbesar buat blogger cik akak

Kebiasaan cik akak memang tengok pageview.... Nak tengok jumlah pengunjung yang singgah blog cik akak... Bukan niat untuk bermegah-...

Read more »

selamat malam
selamat malam

Malam kian larut..... Sepi dan terus sepi... sesepi hati aku..... Ok lah adik-adik, ibu-ibu dan bapak-bapak sekalian.... Cik ak...

Read more »

Novel Playboy itu suami aku - bab 1 hingga bab 21
Novel Playboy itu suami aku - bab 1 hingga bab 21

Teringin nak tahu jalan cerita novel PISA nie.... Jom layan setiap bab.....klik link bawah nie BAB 1 , BAB 2 , BAB 3 & BA...

Read more »

Love you mr arrogant - tonton online  episod 1 hingga episod 26
Love you mr arrogant - tonton online episod 1 hingga episod 26

Sungguh aku sayang awak.... Sungguh aku cintakan awak..... i love u mr. arrogant.. Di hati aku hanya ada nama awak... Jo...

Read more »

Adakah anda redha bila kehilangan orang yang kita sayang
Adakah anda redha bila kehilangan orang yang kita sayang

Melupakan seseorang yg telah memberikan kita banyak kenangan indah adalah perkara yg sangat sukar. Tapi jika itu yg terbaik, relakanlah.....

Read more »

Maharaja Lawak Mega 2013 - Kumpulan Manakah Layak Lepasi Kerusi Panas MLM 2013 Malam Ini?
Maharaja Lawak Mega 2013 - Kumpulan Manakah Layak Lepasi Kerusi Panas MLM 2013 Malam Ini?

 Maharaja Lawak Mega 2013 yang akan bersiaran secara langsung pada 8 November di saluran Astro Warna (132) dan Mustika HD (134). 13...

Read more »

Produk terkini Safi
Produk terkini Safi

Cik akak sebenarnya memang memilih bila bab penggunaan komestik nie... Bukan apa cik akak takut tersalah pakai... Maklumlah sekarang ...

Read more »

Pageview 07 November 2013
Pageview 07 November 2013

Siapa yang tak inginkan kebahagiaan.... Wah ayat cik akak nie kah....berjiwang tahap dewa..hahaha... Ambik je lah... Pageview...

Read more »

Gambar terkini Azlee Khairi dan Zara Zya - Love You Mr Arrogant
Gambar terkini Azlee Khairi dan Zara Zya - Love You Mr Arrogant

Alolo comelnya mereka nie kan... kalau berjodoh betul-betul lagi best... Cik akak suka tengok tau.... Gandingan mereka berdua meman...

Read more »

Ayat-ayat cinta - Kita disatukan dengan kalimah cinta
Ayat-ayat cinta - Kita disatukan dengan kalimah cinta

Kita disatukan dengan cinta... Kita disatukan dengan sayang... kerana penyatuan cinta kita bersama... kerana cinta kita bahagia...

Read more »

Malam-malam inilah kerja blogger cik akak
Malam-malam inilah kerja blogger cik akak

Malam-malam cam nie... Beria-ia pula nak kan KFC...hahaha..... Kalau ada depan mata....memang tak termakan... Yang tak di cari pu...

Read more »
 
Top